Odpověděl/a – 25.únor 21:39
Masa se vůbec neboj, třeba kuřecí nakrájej na nudličky nebo na tenké plátky, hoď to na pánev na olej, přidej nějaké koření co najdeš a až bude maso do zlatova tak jej vytáhni (nejlépe jej v polovině otoč ať se osmaží i z druhé strany) taky jsem začínal vařit takhle „experimentálně po svém“
Odpověděl/a – 25.únor 21:40
Masa se vůbec neboj, třeba kuřecí nakrájej na nudličky nebo na tenké plátky, hoď to na pánev na olej, přidej nějaké koření co najdeš a až bude maso do zlatova tak jej vytáhni (nejlépe jej v polovině otoč ať se osmaží i z druhé strany) taky jsem začínal vařit takhle „experimentálně po svém“
Později můžeš experimentovat i se sójovou omáčkou spolu s čili omáčkou či kečupem, aby maso nebylo tak suché