Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.leden 13:48

Buďte v klidu, i kdyby zpráva o jeho sebevraždě nebyla pravdivá, teď už by beztak nežil. Byo by mu 127 let a to už je hodně nepravděpodob­ný věk.

Nicméně, pravděpodobnost, že by dlouho přežil svou vlastní, prohranou válku, není moc velká. Trpěl syndormem nadřazenosti (diktátorským syndromem), měl plán, představu o světě, kterému měl vládnout, ale ono mu to nevyšlo. I kdyby ale nespáchal sebevraždu – musel by hodně změnit vyzáž a nejspíš hrát němého, protože dříve nebo později by ho našli spojenci, kteří by ho střelili na místě, nebo naopak Rusové. U těch by měl možná na výběr, buď kulku a nebo mnohaleté putování po věznicích (a že oni mají vězení pro takové existence skutečně dokonalé) a gulazích. A kdyby se mu přeci jen povedlo uniknout těmto dvěma – za pár let by si ho našli Izraelci (jako že když našli Eichmanna v Argentině, tak Hitlera by asi nebyl problém najít), a ti by nenechali žít o moc déle.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.leden 14:17

Buďte v klidu, i kdyby zpráva o jeho sebevraždě nebyla pravdivá, teď už by beztak nežil. Byo by mu 127 let a to už je hodně nepravděpodob­ný věk.

Nicméně, pravděpodobnost, že by dlouho přežil svou vlastní, prohranou válku, není moc velká. Trpěl syndromem nadřazenosti (diktátorským syndromem), měl plán, představu o světě, kterému měl vládnout, ale ono mu to nevyšlo. I kdyby ale nespáchal sebevraždu – musel by hodně změnit vizáž a nejspíš hrát němého, protože dříve nebo později by ho našli spojenci, kteří by ho střelili na místě, nebo naopak Rusové. U těch by měl možná na výběr, buď kulku, anebo mnohaleté putování po věznicích (a že oni mají vězení pro takové existence skutečně dokonalé) a gulazích. A kdyby se mu přeci jen povedlo uniknout těmto dvěma – za pár let by si ho našli Izraelci (jako že když našli Eichmanna v Argentině, tak Hitlera by asi nebyl problém najít) a ti by ho nenechali žít o moc déle.