Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.prosinec 21:42

Tak za to, že´s pěkně popřála ti rozšířím ty možnosti činností, protože při tom, co tady někteří popsali, čas jinému vůbec neutíká, to je povahou od povahy.
Takže nejlépe čas také uteče

  1. při procházkách. Vyber si krásnou trasu a jdi. Ale neber s sebou mobil a nemysli na nic, co bylo nebo bude. Jen vnímej, co potkáš či uvidíš a soustřeď se jen na to. Rozvíjej to v představě.
  2. při hraní. Vyber si prostor a věci, které máš skutečně ráda a nebo ti dávají pozitivní nalazení, takové to chvění, jako teď ty Vánoce. Moc toho nebude, ale popřemýšlej a najdi ;). Pak se do toho prostoru společně s těmi věcmi ponoř fantazií a nech ji proudit, vůbec to nevnímej všedně, ono to totiž všední není. Když se do toho pěkně zaboříš, vše všední okolo zmizí, včetně rušivých vjemů a hlavně hlasu tvý mámy, který chce porád s něčím pomáhat.

3)při meditaci. To si asi řekneš, že to není možný, meditací se na cokoli soustředit, když mají přijít ty Vánoce! Ale pozor. Opět musíš nemyslet, co bylo a bude, ale svou mysl tentokrát musíš obrátit dovnitř sebe. Upřít zrak na to, jak pracuješ uvnitř. Vnímej to nitro a opět u toho rozviň tu fantazii, můžeš tam nalézt celé Vánoce a můžeš si to celé ovlivňovat podle svého.
Já něco podobného začínám mantrou: mozku mozku, ty se vypni, nebo se z toho zblázníš. Po nějaké chvilce už jde všechno samo;)
Veselé Vánoce! ;))

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.prosinec 15:18

Tak za to, žes pěkně popřála, ti rozšířím ty možnosti činností, protože při tom, co tady někteří popsali, čas jinému vůbec neutíká, to je povahou od povahy.
Takže nejlépe čas také uteče

  1. při procházkách. Vyber si krásnou trasu a jdi. Ale neber s sebou mobil a nemysli na nic, co bylo nebo bude. Jen vnímej, co potkáš či uvidíš, a soustřeď se jen na to. Rozvíjej to v představě.
  2. při hraní. Vyber si prostor a věci, které máš skutečně ráda anebo ti dávají pozitivní naladění, takové to chvění, jako teď ty Vánoce. Moc toho nebude, ale popřemýšlej a najdi ;). Pak se do toho prostoru společně s těmi věcmi ponoř fantazií a nech ji proudit, vůbec to nevnímej všedně, ono to totiž všední není. Když se do toho pěkně zaboříš, vše všední okolo zmizí, včetně rušivých vjemů a hlavně hlasu tvý mámy, který chce porád s něčím pomáhat.
  3. při meditaci. To si asi řekneš, že to není možný, meditací se na cokoli soustředit, když mají přijít ty Vánoce! Ale pozor. Opět musíš nemyslet, co bylo a bude, ale svou mysl tentokrát musíš obrátit dovnitř sebe. Upřít zrak na to, jak pracuješ uvnitř. Vnímej to nitro a opět u toho rozviň tu fantazii, můžeš tam nalézt celé Vánoce a můžeš si to celé ovlivňovat podle svého.

Já něco podobného začínám mantrou: mozku, mozku, ty se vypni, nebo se z toho zblázníš. Po nějaké chvilce už jde všechno samo;)
Veselé Vánoce! ;))