Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.listopad 18:31

Jako na čtyři roky vojenské služby beze zbraně. Jednalo se o ekonomickou internátní školu s technickým zaměřením. Výuka probíhala ve čtrnáctidenních cyklech a její nezapomenutelnou součástí byla i praktická výuka v zemědělských subjektech šedesátých let /tehdejší JZD a státní statky/. Studenti postupně absolvovali stáže téměř ve všech zemědělských provozech a to nejen ve školním roce, ale povinně též 14 dnů o prázdninách.
Občas tento model neměl daleko od buzerace a šikany, ale všechno zlé také zde bylo na něco dobré. Někdy si říkám, že někteří dnešní mladí by podobný způsob vzdělávání potřebovali tzv. „jako koza drbání“.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.listopad 18:38

Jako na čtyři roky vojenské služby beze zbraně. Jednalo se o ekonomickou internátní školu s technickým zaměřením. Výuka probíhala ve čtrnáctidenních cyklech a její nezapomenutelnou součástí byla i praktická výuka v zemědělských subjektech šedesátých let /tehdejší JZD a státní statky/. Studenti postupně absolvovali stáže téměř ve všech zemědělských provozech /od prasečáků až po kanceláře/ a to nejen ve školním roce, ale povinně i 14 dnů o prázdninách.
Občas tento model neměl daleko od buzerace a šikany, ale všechno zlé také zde bylo na něco dobré. Někdy mám pocit, že dnešní mladá populace /hlavně chlapců/ by podobný způsob vzdělávání potřebovala tzv. „jako koza drbání“.