Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.listopad 23:17

Zdravím Vás ze odjinud. Máme tu 93171802996 duší a wifi pro vyvolené. Nečekejte na smrt a běžte jí naproti a to s úsměvem, protože tu máme místo jen pro 100 miliard duší. Pak se bude posílat už jen do pekel, protože tam je vždy místo. Pokud jste žili alespoň trochu slušně, tak to tu máte jistý a třeba tu někoho pošlou do pekla, protože dělá bordel. I to se stává. V případě, že jste nežili podle pravidel se těšte na (satan nám o tom zakázal hovořit a prej už jen za to když kontaktujem pozemštany dostanem 300 ran bleskem od rozhněvaných andělů, protože tu máme také určité zákony. Jinak je to lážo plážo).

Zdroj: Nebeská ulice č. 633 498

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.listopad 23:28

Až budu jednou stát před nebeskou bránou, a budou se mě ptát jak sem dole žil, a budou pravdu znát, tak nemá cenu lhát, já řeknu akorát bídný sem byl.
Na jednu misku vah, tam položí můj strach a na druhou, dají moje vady, těch sem měl dost a dost a tak nebeskej most, mě jen stěží zavede knim do zahrady.
A když tak všechno vím, tak si hned odpovím, najednou ztěch dvou nemám vinu, já dřív řešil tisíckrát, pak svou ženu měl sem rád, ale dávat jí to znát to stálo dřinu.
Jo a přišel špatnej rok, já se cejtil jako cvok, jako ten co falešně snim hrají, prý bych se měl vrátit zpět, mojí malý bylo pět, kvůli ní šel bych tam hned i když to tajím.

Kdo jí asi hladívá teď vlásky, kdo pohádku do snů příde dát. Kdo jí odpovídá na otázky a kdo říká kčertu nemusíš se bát.

Až budu jednou stát před nebeskou bránou, já skusim si tam přát ještě pár dní, vím co jsem zavinil, čím sem se provinil, abych to učinil já chci být sní.
Budu zase hladit její vlásky, pak pohádku do snů přídu dát, odpovím na její otázky řeknu semnou kčertu nemusíš se bát, řeknu semnou kčertu nemusíš se bát, řeknu státou kčertu nemusíš se bát.

Zdroj: http://www.diskografie.cz/jindrich-stahlavsky/best-of-kompilace/nebeska-brana/