Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.říjen 21:04

Bez tuku bílé pečivo neuděláš. Vzhledem k tomu že běžný rohlík nyní obsahuje pouze 4% tuku a váží okolo 40 g, tak s tím 1,6 g tuku v každém rohlíku bych si hlavu nelámal, je to zcela zanedbatelné.
https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Rohl%C3%ADk

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.říjen 21:06

Bez tuku bílé pečivo neuděláš. Vzhledem k tomu že běžný rohlík nyní obsahuje pouze 4% tuku a váží okolo 40 g, tak s tím 1,6 g tuku v každém rohlíku bych si hlavu nelámal, je to zcela zanedbatelné. Kalorie taky nic moc.
https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Rohl%C3%ADk

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.říjen 8:46

Bez tuku bílé pečivo neuděláš. Vzhledem k tomu že běžný rohlík nyní obsahuje pouze 4 % tuku a váží okolo 40 g, tak s tím 1,6 g tuku v každém rohlíku bych si hlavu nelámal, je to zcela zanedbatelné. Kalorie taky nic moc.
https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Rohl%C3%ADk