Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.září 10:00

také suším, je to na delší trať, ale vyplatí se, suším v sušiičce, dosušuji v troubě, otevřené na 50 %, nechám zcela vychladnout a ukládám do uzavíratelných sklenic celé, před použitím na čaj, drtím v utěrce, nechám máčet ve studené vodě, 2 hod. a vařím 15 minut, používám drť 2 X. pak vyhodím. Velký zdroj céčka a jiných vitaminů. OK.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.září 10:00

také suším, je to na delší trať, ale vyplatí se, suším v sušiičce, dosušuji v troubě, otevřené na 50 %, nechám zcela vychladnout a ukládám do uzavíratelných sklenic celé, před použitím na čaj, drtím v utěrce, nechám máčet ve studené vodě, 2 hod. a vařím 15 minut, používám drť 2 X. pak vyhodím. Velký zdroj céčka a jiných vitaminů. OK.Ještě ke sběru, ještě je čas, stačí konec září a říjen.