Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.září 19:15

Souhlas s Ice-T. Vzdělaný není nutně inteligentní. Říci nějaké konkrétní osobě zde na webu že je blbec, si málokdo dovolí, protože je to proti kodexu. Pokud to udělá, nese následky. Pokud to dělá opakovaně, dostane BAN. Odpovědi jsou zde hlavně proto, aby byly sdíleny informace. Legrace a společenské debaty taky nejsou nic proti ničemu. Ale když vzdělaný dá informaci (nebo ji dokáže získat od strejdy Googla) nevzdělanému, je to naprosto v pořádku. Žádného povyšování jsem si tady nikdy nevšiml.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.září 19:18

Souhlas s Ice-T. Vzdělaný není nutně inteligentní. Říci nějaké konkrétní osobě zde na webu že je blbec, si málokdo dovolí, protože je to proti kodexu. Pokud to udělá, nese následky. Pokud to dělá opakovaně, dostane BAN. Odpovědi jsou zde hlavně proto, aby byly sdíleny informace. Legrace a společenské debaty taky nejsou nic proti ničemu. Ale když vzdělaný dá informaci (nebo ji dokáže získat od strejdy Googla) nevzdělanému, je to naprosto v pořádku. Žádného povyšování jsem si tady nikdy nevšiml. Když je někomu jedno kde „rostou“ minerály, tak ať se na to neptá.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.září 19:39

Souhlas s Ice-T. Vzdělaný není nutně inteligentní. Říci nějaké konkrétní osobě zde na webu, že je blbec, si málokdo dovolí, protože je to proti kodexu. Pokud to udělá, nese následky. Pokud to dělá opakovaně, dostane ban. Odpovědi jsou zde hlavně proto, aby byly sdíleny informace. Legrace a společenské debaty taky nejsou nic proti ničemu. Ale když vzdělaný dá informaci (nebo ji dokáže získat od strejdy Googla) nevzdělanému, je to naprosto v pořádku. Žádného povyšování jsem si tady nikdy nevšiml. Když je někomu jedno, kde „rostou“ minerály, tak ať se na to neptá.