Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.červen 23:35

Zdravě mažeme chlébtaké máslem ;)
Lučina je výborná volba je to sýr termizovaný, žádný „taveňák“!!! 🙂 Jen bych se vyhla typu „linie“ (uvšech výrobků), nekupuji vaničkovou, ale kostku..
Dělám si i domácí lučinu z kvalitního bílého jogurtu a kysané smetany.
http://www.tra­dicnirecepty.cz/po­mazanky/domaci-lucina/
http://www.fo­odclub.cz/recep­t/domaci-lucina/
http://recepty­.vareni.cz/do­maci-lucina/
Tvaroh (nejvhodnější je údajně poděbradský) ve vaničce
https://www.ko­lonial.cz/mek­ke-tvarohy/milko-tvaroh-z-podebrad-mekky-250g
I tzv. „tučný“ = jen 3,5%… ;)
Lze ho upravit na slano i sladko (ovoce, marmeláda, syrup, šunka, pažitka, bylinky, rajčata i sušená atp.).
Sem tam doma škvařené sádlo (se škvarkama pak i pomazánku).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.červen 23:41

Zdravě mažeme chléb také máslem ;)
Lučina je výborná volba je to sýr termizovaný, žádný „taveňák“!!! 🙂 Jen bych se vyhla typu „linie“ (u všech výrobků), nekupuji vaničkovou, ale kostku..Někdy i jiné termizované sýry (Lidl, nikdy linii), typ žervé nebo Ricottu
Dělám si i domácí lučinu z kvalitního bílého jogurtu a kysané smetany.
http://www.tra­dicnirecepty.cz/po­mazanky/domaci-lucina/
http://www.fo­odclub.cz/recep­t/domaci-lucina/
http://recepty­.vareni.cz/do­maci-lucina/
Tvaroh (nejvhodnější je údajně poděbradský) ve vaničce
https://www.ko­lonial.cz/mek­ke-tvarohy/milko-tvaroh-z-podebrad-mekky-250g
I tzv. „tučný“ = jen 3,5%… ;)
Lze ho upravit na slano i sladko (ovoce, marmeláda, syrup, šunka, pažitka, bylinky, rajčata i sušená atp.).
Sem tam doma škvařené sádlo (se škvarkama pak i pomazánku).