Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 18:34

Při současném stavu výroby uzenin, to nejsi schopna poznat, než přečtením údajů na výrobku. V dnešní době kdy se do šunky přidává kuřecí separát, mouka a kdoví co ještě, to nikdo neni schopen určit. Neni každá šunka stejná. Vždy je třeba pročíst jaké má složení. Pokud bude obsah masa 96 a více procent, nemusíš o lepku přemýšlet. Jinak je to nutné.
Dnes se prodávají různé druhy šunky s různým obsahem masa. Viděl jsem i dětskou šunku, kde bylo uvedeno tuším 35% masa. Ten zbytek se musí něčím doplnit. Něco je voda, něco koření a zbytek bývá mouka, soja a podobná nemasa.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 18:37

Při současném stavu výroby uzenin to nejsi schopna poznat než přečtením údajů na výrobku. V dnešní době, kdy se do šunky přidává kuřecí separát, mouka a kdoví co ještě, to nikdo neni schopen určit. Neni každá šunka stejná. Vždy je třeba pročíst, jaké má složení. Pokud bude obsah masa 96 a více procent, nemusíš o lepku přemýšlet. Jinak je to nutné.
Dnes se prodávají různé druhy šunky s různým obsahem masa. Viděl jsem i dětskou šunku, kde bylo uvedeno tuším 35% masa. Ten zbytek se musí něčím doplnit. Něco je voda, něco koření a zbytek bývá mouka, soja a podobná nemasa.