Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 16:40

Pokud požaduješ práva, tak jsou zde ale povinnosti.Zaloužíš politování, že jsi přišla o maminku, jenže v tvēm věku by některé její povinnosti přecházely na tebe, protože otec když chodí do práce nestihne všechno.
Prádlo…roztřídit a dát vyprat, nevím, jestli zvládneš žehleni (možná nechat na otci), určitě umýt nádobí (pokud nemáte myčku), připravit lehkou večeři, sama si připravovat jīdlo do školy atd.
Volnost?Máš smůlu.Já jsem vychoval tři děti a ještě v šestnácti neměly volnost, jak si představuješ.Domů v zimním období do 20ti, v letním do 21 hodin.Co jsem se s nimi tenkrát nahádal a dneska dcera se zeťákem uplatňují to samé.
A nediv se, že otec chce aby jsi se lépe učila.Dneska obyčejný dělník bez vzdělání pracuje za méně než deset tisíc.Dokàzala by jsi s tím vyžít?
Lituji tě, ono bez maminky se těžko žije, ale musíš to překousnout.
A jak říkám, mé dcery to se mnou měly také těžké, ale nyní to co jsem já tenkrát na nich požadoval, tak požadují na svých dětech ( druhá dcera má ještě děti okolo deseti let, ale drží se mého hesla OHÝBEJ MA MAMKO, DOKUD JSEM JÁ JANKO, AŽ JÁ BUDU JANO, NEOHNEŠ MA MAMO.).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.únor 16:55

Pokud požaduješ práva, tak jsou zde ale povinnosti. Zasloužíš politování, že jsi přišla o maminku, jenže v tvém věku by některé její povinnosti přecházely na tebe, protože otec, když chodí do práce, nestihne všechno.
Prádlo… roztřídit a dát vyprat, nevím, jestli zvládneš žehlení (možná nechat na otci), určitě umýt nádobí (pokud nemáte myčku), připravit lehkou večeři, sama si připravovat jīdlo do školy atd.
Volnost? Máš smůlu. Já jsem vychoval tři děti a ještě v šestnácti neměly volnost, jak si představuješ. Domů v zimním období do 20 h, v letním do 21 hodin. Co jsem se s nimi tenkrát nahádal, a dneska dcera se zeťákem uplatňují to samé.
A nediv se, že otec chce aby ses lépe učila. Dneska obyčejný dělník bez vzdělání pracuje za méně než deset tisíc. Dokázala bys s tím vyžít?
Lituji tě, ono bez maminky se těžko žije, ale musíš to překousnout.
A jak říkám, mé dcery to se mnou měly také těžké, ale nyní to co jsem já tenkrát na nich požadoval, tak požadují na svých dětech (druhá dcera má ještě děti okolo deseti let, ale drží se mého hesla OHÝBEJ MA MAMKO, DOKUD JSEM JÁ JANKO, AŽ JÁ BUDU JANO, NEOHNEŠ MA MAMO.).