Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.srpen 7:41

Můj osobní názor zní že byly, nemůžu to tvrdit na 100%, protože jsme v té době nesledovali zda je vše v bio kvalitě, rozhodně se nedělaly takové podvody jako v současné době v marketech, chemicky modifikované potraviny atd. Byly sice některé druhy hlavně ovoce podpultové, leč ostatní věci nebylo nutné cpát éčky, kdysi rohlík vydržel i do třetího dne a dal se jíst, chléb rovněž a co se týče mléčných výrobků? Jogurt byl jogurt a né stužená emulze nacpaná chemií, mléko bylo i v malém balení dostupné třeba na školách, dnes? Automaty s bagetama a skvělou Coca-colou. A cena potravin? Dostupná i pro nejchudší vrstvy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.srpen 7:42

Můj osobní názor zní že byly, nemůžu to tvrdit na 100%, protože jsme v té době nesledovali zda je vše v bio kvalitě, rozhodně se nedělaly takové podvody jako v současné době v marketech, chemicky modifikované potraviny atd. Byly sice některé druhy hlavně ovoce podpultové, leč ostatní věci nebylo nutné cpát éčky, kdysi rohlík vydržel i do třetího dne a dal se jíst, chléb rovněž a co se týče mléčných výrobků? Jogurt byl jogurt a né stužená emulze nacpaná chemií, mléko bylo i v malém balení dostupné třeba na školách, dnes? Automaty s bagetama a skvělou Coca-colou. A cena potravin? Dostupná i pro nejchudší vrstvy. A dnes?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.srpen 10:59

Můj osobní názor zní, že byly, nemůžu to tvrdit na 100%, protože jsme v té době nesledovali, zda je vše v bio kvalitě, rozhodně se nedělaly takové podvody jako v současné době v marketech, chemicky modifikované potraviny atd. Byly sice některé druhy hlavně ovoce podpultové, leč ostatní věci nebylo nutné cpát éčky, kdysi rohlík vydržel i do třetího dne a dal se jíst, chléb rovněž, a co se týče mléčných výrobků, jogurt byl jogurt a né stužená emulze nacpaná chemií, mléko bylo i v malém balení dostupné třeba na školách, dnes? Automaty s bagetama a skvělou Coca-Colou. A cena potravin? Dostupná i pro nejchudší vrstvy. A dnes?