Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.červen 22:09

Nějak tu tvoji otázku nemůžu rozdejchat, tolik mi ještě teda není,ale myslím, že valnou většinu lidí tady jsi teď zrovna asi drtek urazila, někoho možná i docela rozesmála, …kolik ti je? Sedm? Ten věk změň na sedmdesát + a pak se zeptej znova.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.červen 22:31

Nějak tu tvoji otázku nemůžu rozdejchat, tolik mi ještě teda není,ale myslím, že valnou většinu lidí tady jsi teď zrovna asi drtek urazila, někoho možná i docela rozesmála, …kolik ti je? Sedm? Ten věk změň na sedmdesát + a pak se zeptej znova.
Doplňuji:
„Starý člověk“, není relativní pojem, starý je prostě starý a člověk v 55 letech není starý, stará byla moje babička, když zemřela, bylo jí osmdesát. Některý bezďáci taky smrděj, a proč asi? No co bys řekla? A to jim je třeba dvacet. Jenže u starých lidí (myslím teda 70+) to je tím, že neudrží moč, ublinknou si, třeba si s pustí do trenek něco kvalitního, protože nemaj už v pořádku brzdy, svěrače, nebo jak to napsat, abys to pochopila? Nemaj sílu prát věci denně, někteří nemaj ani sílu se převlíknout hned, aby ti náhodou nesmrděli, jsou staří, nemocní a když nemají nikoho, kdo by se o ně postaral, tak to pak takhle dopadá. Ale ne.er mě s těma kecama o tom, že 55 smrdí, to není starý člověk, který se neumí převlíknout a umýt, vyprat si atd… takovej člověk ještě chodí do práce a ještě dlouho bude,možná ve tvé hlavince starý je, to je ovšem tvůj velký problém, …škoda slov