Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.duben 19:37

Záleží na řediteli školy.

Některý ředitel vydá pravidla pro tz. Poslední zvonění.

Pro zajímavost uvádím některá. Platila podobná na naší škole. Studenti míchali ocet s nejhoršími voňavkami, polévali studenty, nedalo se učit. ředitel se naštval, studenti muselo všechno uklidit a vykázakl je ze školy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.duben 19:46

Záleží na řediteli školy.

Některý ředitel vydá pravidla pro tz. Poslední zvonění.

Pro zajímavost uvádím některá. Platila podobná na naší škole. Studenti míchali ocet s nejhoršími voňavkami, polévali studenty, nedalo se učit. ředitel se naštval, studenti muselo všechno uklidit a vykázakl je ze školy.
Doplňuji:

Zase jsem klikla místo opravy … studenti museli všechno uklidit a pak je ředitel „vykázal“ ze školy.

Rodiče by se měli na třídních schůzkách obrátit na svého třídního. Často měli mladší studenti i zničené oblečení, sešity, … Sice si řekli, oplatíme mladším, ale ti jim vlastně nic neudělali …

V odkazu jde sice o starší opatření, ale někde se stále praktikuje. Takže opravdu záleží na vedení školy a třídním učiteli.

„Smyslem vydání těchto pravidel je zabránit nesmyslnému a zběsilému řádění, které se projevuje třeba poléváním mladších spolužáků smrdutými látkami či vodou, ničením školních nástěnek, čmáráním na zdi apod.
Např.
Rozloučení může být sice veselé, ale nesmí snižovat osobní důstojnost či poškozovat majetek osob a školy. Ráno (před 8. hodinou) nesmí být blokován vstup do školy pod záminkou "vybírání vstupného“ či dokonce polévání žáků tekutinami. atd. "

http://www.gym­tce.cz/index.php?sec­tionID=80

více diskuse