Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.leden 22:38

Modem nic nevysílá, ta krabička, o které píšeš, se se stoprocentní jistotou nenazývá modem. Wifi vysílá v pásmu 2,4 anebo 5 GHz podle mnoha různých norem IEEE 802.11, rozlišují se ještě přidaným písmenem: a, b g, n, ac a ještě další. Pokud to frekvenční pásmo nebo tu IEEE normu nepodporuje sama krabička, žádný program (je jedno, jakého druhu a kde byl zakoupen) ji nemůže změnit a to ještě tak, že přestane podporovat vlastnosti původní. Ptej se jinak.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 17:15

Modem nic nevysílá, ta krabička, o které píšeš, se se stoprocentní jistotou nenazývá modem. Wifi vysílá v pásmu 2,4 anebo 5 GHz podle mnoha různých norem IEEE 802.11, rozlišují se ještě přidaným písmenem: a, b g, n, ac a ještě další. Pokud to frekvenční pásmo nebo tu IEEE normu nepodporuje sama krabička, žádný program (je jedno, jakého druhu a kde byl zakoupen) ji nemůže změnit a to ještě tak, že přestane podporovat vlastnosti původní. Ptej se jinak.
Doplňuji:
Jenže „Obnovit nastavení-změnit heslo“ ti při nejlepší vůli poradit nešlo, protože ten Norton rozhodně žádné heslo ani nastavení změnit nemohl. Pokud ti to pomohlo, budiž, ale příčinou bylo něco jiného, ne Norton.