Odpověděl/a – 21.říjen 19:47
„Do Porteru anglického typu“ by to mělo stačit… ten se v Anglii používá jen pro výkrm vepřů, ale pár lidí to prý dokonce pije…snad to nechceč pít? Řekla bych, že to bude spravedlivý trest:DDD
Odpověděl/a – 21.říjen 19:54
„Do Porteru anglického typu“ by to mělo stačit… ten se v Anglii
používá jen pro výkrm vepřů, ale pár lidí to prý dokonce pije…snad to
nechceč pít? Řekla bych, že to bude spravedlivý trest:DDD
Doplňuji:
Námořníci na Středozemním moři dávali přednost pivu před pitnou vodou,
neboť ta se rychle zkazila. „Dělali“(né vařili) pivo s 12% alk. takto :
naklíčený ječmen se opražil(můžeš na pánvi) a pak se nechal ve vodě
kvasit při 35°C. Hotové bylo za pár dní(přesněji nevím). Když k tomu
použiješ cukr a pivní kvasinky, tak se ti určitě dobré pivo povede:DDD