Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.prosinec 11:02

A nemůže být z Moravy?
😉
Takto obecně doporučuju Merlot a s ´přívlastkem´ – pozdní sběr, kabinet, barrigue…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.prosinec 12:52

A nemůže být z Moravy?
😉
Takto obecně doporučuju Merlot a s ´přívlastkem´ – pozdní sběr, kabinet, barrigue…
Doplňuji:
…„překlep“… – to nic, já jen, že zčásti souhlasím s tím, co píše suaeda – na Moravě, v některých oblastech, dobré (plné a ´sladké´) ´přírodní´ červené vypěstovat v ´dobrých´ letech lze, v Čechách opravdu ne (resp. neznám výjimku).
Portské není ´přírodní´ víno, jde o směs vína a pálenky – na druhou stranu je hodně sladké, chuťově téměř postrádá kyselinku i tříslo – takže by kamarádovi také mohlo chutnat.
😉