anonym
Odpověděl/a – 22.prosinec 11:02
A nemůže být z Moravy?
😉
Takto obecně doporučuju Merlot a s ´přívlastkem´ – pozdní sběr,
kabinet, barrigue…
anonym
Odpověděl/a – 22.prosinec 12:52
A nemůže být z Moravy?
😉
Takto obecně doporučuju Merlot a s ´přívlastkem´ – pozdní sběr,
kabinet, barrigue…
Doplňuji:
…„překlep“… – to nic, já jen, že zčásti souhlasím s tím, co
píše suaeda – na Moravě, v některých oblastech, dobré (plné a
´sladké´) ´přírodní´ červené vypěstovat v ´dobrých´ letech lze,
v Čechách opravdu ne (resp. neznám výjimku).
Portské není ´přírodní´ víno, jde o směs vína a pálenky – na
druhou stranu je hodně sladké, chuťově téměř postrádá kyselinku
i tříslo – takže by kamarádovi také mohlo chutnat.
😉