Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 20:09

Dokud funguje neměním.

to mowla: kam se hrabou LCD televize na CRT? To si nesmíte kupovat televizi vedle rohlíků. Ono není televize jako televize. Schválně kolik stála ta Vaše CRT televize a kdy to bylo. Teď odhadněte reálnou cenu peněz kdysi a teď a kupte si TV v přiměřené cenové relaci a taková hloupost by z Vás nevypadla. Taky se mi rozbila stará televize a na internetu jsem si vybral TV a v obchodě jsem zjistil, že je fakt hrozná. Koupil jsem si trošku dražší vůči té vybrané a je to nebe a dudy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 21:51

Dokud funguje neměním.

to mowla: kam se hrabou LCD televize na CRT? To si nesmíte kupovat televizi vedle rohlíků. Ono není televize jako televize. Schválně kolik stála ta Vaše CRT televize a kdy to bylo. Teď odhadněte reálnou cenu peněz kdysi a teď a kupte si TV v přiměřené cenové relaci a taková hloupost by z Vás nevypadla. Taky se mi rozbila stará televize a na internetu jsem si vybral TV a v obchodě jsem zjistil, že je fakt hrozná. Koupil jsem si trošku dražší vůči té vybrané a je to nebe a dudy.
Doplňuji:
Váš dotaz tam nesměřoval Otázka zněla jasně: Za jakou dobu obměňujete Tv přijímače ? O nějakém TV DVBT 2 v otázce není ani zmínka. Bohužel nejsem Děd Vševěd a ani neumím číst myšlenky. A o kvalitě TV jsem jasně odpověď směřoval k jinému uživateli a ne k Vám. Ne vždy je zavádějící hodnotit věc dle ceny. Ono TV za osmičku nebo za patnáctku je rozdíl a to neoddiskutujete. Jo a ať uspokojím všechny Vaše doplňující dotazy tak jedu na kabelovku tak tohle opravdu neřeším. Pokud jsem před 10 let koupil televizi za 10–15 tisíc a chci ji srovnávat dneska s televizí za za 6 tisíc tak TO je jednoznačně zavádějící.