Odpověděl/a – 30.prosinec 15:26
Dobré jsou pomazánky. Můžeš je namazat na plátky veky či rohlíků
nebo je nechat samostatně v mističce a každý si pak nabere lžící na
pečivo sám.
Jednoduchá je třeba celerová – nastrouháš najemno celer, přidáš
majonézu, trochu citrónové šťávy a soli.
Nebo sýrová: Nastouháš Hermelíny nebo Nivu, promícháš s majonézou.
Já ráda dělám i fazolovou. Fazole z konzervy (naložené ve slaném
nálevu) sliješ, rozmixuješ se solí, olivovým olejem, trochou citrónové
šťávy a jestli chceš – i s česnekem.
Klasikou jsou plněná vejce, brambůrky…
A ti šneci, které ti radí hanny2 jsou vynikající:-)
Odpověděl/a – 31.prosinec 19:15
Dobré jsou pomazánky. Můžeš je namazat na plátky veky či rohlíků
nebo je nechat samostatně v mističce a každý si pak nabere lžící na
pečivo sám.
Jednoduchá je třeba celerová – nastrouháš najemno celer, přidáš
majonézu, trochu citrónové šťávy a soli.
Nebo sýrová: Nastouháš Hermelíny nebo Nivu, promícháš s majonézou.
Já ráda dělám i fazolovou. Fazole z konzervy (naložené ve slaném
nálevu) sliješ, rozmixuješ se solí, olivovým olejem, trochou citrónové
šťávy a jestli chceš – i s česnekem.
Klasikou jsou plněná vejce, brambůrky…
A ti šneci, které ti radí hanny2 jsou vynikající:-)
Doplňuji:
Ještě jsem zapomněla – k té fazolové jsou skvělé tortilla chipsy.