Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.prosinec 1:33

Barbakan, ty máš tolik času, že tě baví probírat se deseti tisíci otázkami ? Já osobně jsem na tom tak jako některé ostatní dámy. Často v odkazu najdu kvalitní nebo zajímavou odpověď od uživatelů, které ani neznám, protože už dávno nejsou aktivní a klidně je oboduji. Budiž jim země lehká! V odkazech do historie Odpovědí je mnohdy kvalita a úroveň, o které jsem neměla tušení. Právě na těchto Archeo-Odpovědích je nejvíc znát pokleslost doby a žánru.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.prosinec 1:50

Barbakan, ty máš tolik času, že tě baví probírat se deseti tisíci otázkami ? Já osobně jsem na tom tak jako některé ostatní dámy. Často v odkazu najdu kvalitní nebo zajímavou odpověď od uživatelů, které ani neznám, protože už dávno nejsou aktivní a klidně je oboduji. Budiž jim země lehká! V odkazech do historie Odpovědí je mnohdy kvalita a úroveň, o které jsem neměla tušení. Právě na těchto Archeo-Odpovědích je nejvíc znát pokleslost doby a žánru.
Doplňuji:
Pokud odpovím, je potom hlavně na tazateli, jak ohodnotí odpověď. Odpověď vypustím do světa Odpovědí a ona si tu žije svým vlastním životem. Jak a kdy ji hodnotí jiní uživatelé nesleduji, neovlivňuji a (bodující mi jistě prominou) je mi to jedno. Není to projev nevděku, jen mi ten systém odměňování, handrkování a kupčení s body připadá tak trochu z jiné hry. NEJVĚTŠÍM VÍTĚZSTVÍM JE NEPOTŘEBOVAT ŽÁDNÉ VÍTĚZSTVÍ -John Lennon