Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 13:42

Mám zkušenosti :) Vrátila jsem se zatím k optické, protože citlivost laserové byla taková, že jsem ji nestíhala uřídit a svojí rychlou reakcí zdržovala moji práci – jak jsem se snažila kurzor dostat na správné místo – připomínalo mi to takovou tu dětskou hru z plexiskla – kulička a dírka, co do ní tu kuličku chceš dostat a potřebuješ na to pár pokusů anebo spomalit ten pohyb ruky :) Na laserovou se proto zatím koukám…a připomněls mi, že ji chci znovu odzkoušet, když nejsou zrovna hoňky.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.říjen 9:00

Mám zkušenosti :) Vrátila jsem se zatím k optické, protože citlivost laserové byla taková, že jsem ji nestíhala uřídit a svojí rychlou reakcí zdržovala moji práci – jak jsem se snažila kurzor dostat na správné místo – připomínalo mi to takovou tu dětskou hru z plexiskla – kulička a dírka, co do ní tu kuličku chceš dostat a potřebuješ na to pár pokusů anebo spomalit ten pohyb ruky :) Na laserovou se proto zatím koukám…a připomněls mi, že ji chci znovu odzkoušet, když nejsou zrovna hoňky.
Doplňuji:
Zkusila jsem to s laserovou myší znovu a nastavila pomocí ovládacích panelů malou rychlost – nejmenší. Výrazně to pomohlo, už to neběhá jak splašený kůň :) A ještě jsem v „Možnosti ukazatele“ snížila rychlost ukazatele myši a teď se mi s tím dělá dobře. Takže díky za tip – na oplátku snad pomůže Tobě moje teď už kladné hodnocení :)