Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 19:15

Hezky pěkně, qui/quii brilantně vyřešila problém, jak zde diskutovat zde vepředu a nemuset do, k tomu určené, diskuse. Má tedy můj obdiv už za to. Další plus za to, že vytváří filmečky. Ne úplně dokonalé, ale snaha se cení. Chtěla bych se ale zeptat, jestli osobně zažila situaci, kdy se týrané dítě dostalo za nutnou obranu do polepšovny. To se mi na tom filmu moc nezdá. Lépe řečeno, považuji to za nesmysl. Leda by to popisovalo nějakou doloženou pravdivou událost, pak by ale muselo ve filmu být také nějaké odhalení takové nespravedlnosti a snaha o nápravu. Pokud je to jen smyšlené, pak nemá film logiku. V reálu by se to nemělo stát.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 20:00

Hezky pěkně, qui/quii brilantně vyřešila problém, jak zde diskutovat zde vepředu a nemuset do, k tomu určené, diskuse. Má tedy můj obdiv už za to. Další plus za to, že vytváří filmečky. Ne úplně dokonalé, ale snaha se cení. Chtěla bych se ale zeptat, jestli osobně zažila situaci, kdy se týrané dítě dostalo za nutnou obranu do polepšovny. To se mi na tom filmu moc nezdá. Lépe řečeno, považuji to za nesmysl. Leda by to popisovalo nějakou doloženou pravdivou událost, pak by ale muselo ve filmu být také nějaké odhalení takové nespravedlnosti a snaha o nápravu. Pokud je to jen smyšlené, pak nemá film logiku. V reálu by se to nemělo stát.
Doplňuji:
Mně celkem zaujala scéna, jak popíjející matka sedí před počítačem. Bylo tam takové jako prolínání sestřihů, podkreslovalo to věrohodně dojem opilosti matky.
Nelíbilo se mi, že místy mizel úplně zvuk.
Když vezmu v úvahu, že to je amatérský film, tak se na to koukat dalo. Velké herecké výkony jsem nečekala, proto jsem ani nemohla být zklamaná. Výkon a role holčičky se mi líbila o hodně víc než matky. Docela jsem byla zvědavá, jak to dopadne, ale ten konec to dost zazdil.
Příběh se šikanou ti naprosto věřím, ale to přece není vůbec podobný případ. Zkus příště natočit něco, co se opravdu stalo. Klidně tu šikanu. A nějaké rozuzlení, jak to nakonec dopadlo.
Víš kde tu je diskuse? Pod tvojí otázkou, pod hvězdičkou. Kdybys chtěla ještě něco napsat a nechtěla si kvůli tomu dělat další profil. 🙂