Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.leden 22:44

Jak píše panenka, nejrychlejší způsob přípravy štrůdlu je opravdu z listového těsta. A je jedno co se dá dovnitř. Ale takové tvarůžky se slaninou, cibulkou, zeleninou a zalité vajíčkama, to je taky lahoda.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.leden 22:49

Jak píše panenka, nejrychlejší způsob přípravy štrůdlu je opravdu z listového těsta. A je jedno co se dá dovnitř. Ale takové tvarůžky se slaninou, cibulkou, zeleninou a zalité vajíčkama, to je taky lahoda.
Doplňuji:
A samozřejmě touto směsí naplnit ty štrůdly, tak za tepla i studena opravdu moc dobré pohoštění k vínu. Vrch se potře vajíčkem a posype třeba paprikou, chilli nebo hrubou solí.