Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.duben 0:23

Sny se zdají každému! Každý člověk potřebuje spát, respektive i snít – spánek a sny jsou nezbytnost! Někteří lidé si je akorát pamatují více, jiní méně, někteří vůbec! To je otázka mj. zvyku.
Už ses na to ptal Xkrát v průběhu let…

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/proc-se-nekomu-zdaji-sny-a-nekomu-ne – velmi starý dotaz, od té doby, co jsi tu, takže tě to asi ‚trápí‘ dlouho.

Zrovna tady jsem psal docela obsáhlou odpověď (v diskuzi), otázka zněla Když se někomu zdají sny, znamená to, že mu správně funguje mozek? Hádej, kdo se na to ptal (děravá hlava)?! A je to docela nový dotaz, necelých 5 měsíců nemluvě o tom, že ses na něco pobodného ptal víckrát).
https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kdyz-se-nekomu-zdaji-sny-znamena-to-ze-mu-spravne-funguje-mozek

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.duben 0:25

Sny se zdají každému! Každý člověk potřebuje spát, respektive i snít – spánek a sny jsou nezbytnost! Někteří lidé si je akorát pamatují více, jiní méně, někteří vůbec! To je otázka mj. zvyku a přístupu.
Už ses na to ptal Xkrát v průběhu let…

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/proc-se-nekomu-zdaji-sny-a-nekomu-ne – velmi starý dotaz, od té doby, co jsi tu, takže tě to asi dlouho ‚trápí‘

Zrovna tady jsem napsal obsáhlejší odpověď (v diskuzi), otázka zněla Když se někomu zdají sny, znamená to, že mu správně funguje mozek? Hádej, kdo se na to ptal (děravá hlava)?! A je to docela nový dotaz, necelých 5 měsíců, nemluvě o tom, že ses na něco pobodného ptal víckrát.
https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kdyz-se-nekomu-zdaji-sny-znamena-to-ze-mu-spravne-funguje-mozek