Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.duben 13:05

Jednou.
Ze školy a do školy jsem jezdila vlakem a na měsíční jízdenku. Její platnost nekončila posledním dnem měsíce ,ale většinou 3. dalšího měsíce. Jednou jsem přišla na nádraží a vlak stál ve stanic . Naskočila s jsem do vklaku u. Když jsem se usadila, připravila jsem si jíozdenku. a tepr v ten okamžik jsem si uvwdomila, že je 4. a a uže je jíozdenka neplatná.
Jenže průvodčí prošel vagonem bez kontroly. Byl jsem připravena, že se přihlásím, že jsem si zapomněla koupit jízdenku, protože bych zmeškala spoj.

Průvodčí na příští stanilci vystouzpil a pak nastoupil do jiného vagonu. Jízdenky nám přiíšel kontrolovat, až když se vlak blížil do stanice, v níž jsem vystupovala.. Tehdy jsem si řekla, že když jsem celou cestu jela nedopatřením bez jízdenky, ř, že 3 minut před vystoupením z vlaku už nebudu platit. Přiznávám, že jsem sedívala z okna, průvodčí mě o joízdenku nepožádaol, jezdil praviedelně takže si pamatoval, že vždy jsem jízdenku měla. v pořádku. l, takže jsem se nepřihlásila, že v den jízdy j nemám, platnou jízdenku. Po vystoupenjí z vlaku jsem si na nádraží i hned koupila novou. Ještě dodávám, že jsem 2× měsíčně jezdila autobusem, takže jsem 2 jízdy týdně vlakem nevyužila. Z toho plyne, že jsem ČD cestu uhradila, i když jiným způsobem. Příště jsem si datum platnosti hlídala, protože už jsem nikdy nechtěla zažít nepříjemný pocit při cestě bez platné jízdenky. .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.duben 13:09

Jednou.
Ze školy a do školy jsem jezdila vlakem a na měsíční jízdenku. Její platnost nekončila posledním dnem měsíce ,ale většinou 3. dalšího měsíce. Jednou jsem přišla na nádraží a vlak stál ve stanic . Naskočila s jsem do vklaku u. Když jsem se usadila, připravila jsem si jíozdenku. a tepr v ten okamžik jsem si uvw´ědomila, že je 4. a že je jízdenka neplatná.
Jenže průvodčí prošel vagonem bez kontroly. Byl jsem připravena, že se přihlásím, že mám neplatnou jízdenku a už jsem si ji nestačila koupit, protože bych zmeškala spoj.
Průvodčí na příští stanici vystoupil a pak nastoupil do jiného vagonu. Jízdenky nám přišel kontrolovat, až když se vlak blížil do stanice, v níž jsem vystupovala.. Tehdy jsem si řekla, že když jsem celou cestu jela nedopatřením bez jízdenky, že 3 minut y před vystoupením z vlaku už nebudu platit. Přiznávám, že jsem se dívala z okna, průvodčí mě o jízdenku nepožádal, jezdil pravidelně takže si pamatoval, že vždy jsem jízdenku měla.v pořádku. l, takže jsem se nepřihlásila, že v den jízdy j nemám, platnou jízdenku. Po vystoupení z vlaku jsem si na nádraží i hned koupila novou. Ještě dodávám, že jsem 2× měsíčně jezdila autobusem, takže jsem 2 jízdy týdně vlakem nevyužila. Z toho plyne, že jsem ČD cestu uhradila, i když jiným způsobem. Příště jsem si datum platnosti hlídala, protože už jsem nikdy nechtěla zažít nepříjemný pocit při cestě bez platné jízdenky. .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.duben 15:08

Jednou.
Ze školy a do školy jsem jezdila vlakem na měsíční jízdenku. Její platnost nekončila posledním dnem měsíce ,ale většinou 3. dalšího měsíce. Jednou jsem přišla na nádraží a vlak už stál ve stanici. . Naskočila s jsem do vlaku. Když jsem se usadila, připravila jsem si jízdenku. a teprve v ten okamžik jsem si uvwědomila, že je 4. a že jízdenka je neplatná.
Průvodčí prošel vagonem ale bez kontroly. Byl jsem připravena, že se přihlásím, že mám neplatnou jízdenku a už jsem si ji nestačila koupit, protože bych zmeškala spoj.
Průvodčí na příští stanici vystoupil a pak nastoupil do jiného vagonu. Jízdenky nám přišel kontrolovat, až když se vlak blížil do stanice, v níž jsem vystupovala.. Tehdy jsem si řekla, že když jsem celou cestu jela nedopatřením bez jízdenky, že 3 minuty před vystoupením z vlaku už nebudu platit. Přiznávám, že jsem se dívala z okna, průvodčí mě o jízdenku nepožádal, jezdil pravidelně ,takže si pamatoval, že vždy jsem jízdenku měla.v pořádku. l, takže jsem se nepřihlásila, že v den jízdy nemám, platnou jízdenku. Po vystoupení z vlaku jsem si na nádraží i hned koupila novou. Ještě dodávám, že jsem 2× týdně jezdila autobusem, takže jsem 2 jízdy týdně vlakem nevyužila. Z toho plyne, že jsem ČD cestu uhradila, i když jiným způsobem. Příště jsem si datum platnosti hlídala, protože už jsem nikdy nechtěla zažít nepříjemný pocit při cestě bez platné jízdenky. .