Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.březen 18:55

1-Něco se ti zdálo, zdání (mohlo být v mysli, záleží, jak „živé“ to bylo)
2-Halucinace (zvuková), slyšina. Nelze poznat rozdíl mezi realitou, je to jako skutečné
3-Žádný hlas tam nebyl, případně to byl nějaký jiný zvuk odjinud, který se ti jevil jako „hi“ (z TV, nějakého přístoje, z venku). Případně zvíře, nějaká osoba (někdo doma?), sousedé (bydlíš domě nebo v bytě?)
4-Neznámá síla. Duch, projev telepatie aj. Jevy „strašení“ jsou skutečné (mnohokrát porkázané, i různými odborníky i soudně/právně uznané) a i v současnosti se odehrávají na nespočtu místech najednou. Zaznamenány jsou od už starověku po dnešek. Zvuky různého druhu (rachotění, bouchání, vrzání, zvuky rasp, klepání – často na dveře a nábytek, atd), ‚samovolné‘ pohybování předmětů, přízraky, stíny. Přečti třeba „Strašidelné domy“ od Flammariona, dobře to ozřejmí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.březen 18:59

1-Něco se ti zdálo, zdání (mohlo být v mysli, záleží, jak „živé“ to bylo)
2-Halucinace (zvuková), slyšina. Nelze poznat rozdíl mezi realitou, je to jako skutečné
3-Žádný hlas tam nebyl, případně to byl nějaký jiný zvuk odjinud, který se ti jevil jako „hi“ (z TV, nějakého přístoje, z venku). Případně zvíře, nějaká osoba (někdo doma?), sousedé (bydlíš v domě nebo v bytě?) Přirozený, normální zvuk (třeba technický), který se jevil deformovaně
4-Neznámá síla. Duch, projev telepatie aj. Jevy „strašení“ jsou skutečné (mnohokrát prokázané, i různými odborníky, s tisícery svědesctvími i mnohokrát soudně/právně uznané) a i v současnosti se odehrávají na nespočtu místech najednou. Zaznamenány jsou od už starověku po dnešek. Zvuky různého druhu (rachotění, bouchání, vrzání, zvuky rasp, klepání – často na dveře a nábytek, hlasy, šepot, křiky, atd), ‚samovolné‘ pohybování předmětů, přízraky, stíny. Přečti třeba „Strašidelné domy“ od Flammariona, dobře to ozřejmí.