Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.březen 18:02

No je docela divné že v této zemi není možné písemně stvrdit nemožnost člověka „rozebrat“, jako nějaký vyklopený kamión s nákladem zboží.

Jeden by docela čekal že automaticky člověka nikdo rozebírat nebude, že snad funguje nějaká morálka/mravnost či lépe snad jakási Jenže takové časy jsou zřejmě již pouhou zbožnou historií v ryze obchodní přítomnosti s absencí projevu citu (vždyť i partneři citových vztahů už mezi sebou mají spíše byznys, než… jakže vlastně správně pojmenovat co dva lidi opačného pohlaví k sobě váže natolik aby životem šli spolu 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.březen 18:14

No je docela divné že v této zemi není možné osobně písemně stvrdit nemožnost člověka „rozebrat“ jako nějaký vyklopený kamión s nákladem zboží a to s možností NEPRODLENĚ při ztotožnění svéprávného dospělého občana, čili v ČRdeli hned u vystavení a výdeji OP.

Jeden by docela čekal že automaticky člověka nikdo rozebírat nebude neb snad funguje nějaká morálka/mravnost či lépe snad jakási úcta. Jenže takové časy jsou zřejmě již pouhou zbožnou historií v ryze obchodní přítomnosti s absencí projevu jakýchkoli jiných citů než citu pro ekonomii a tedy pro prachy (vždyť i partneři citových vztahů už mezi sebou mají spíše byznys, než… jakže vlastně správně pojmenovat co dva lidi opačného pohlaví k sobě váže natolik aby životem šli spolu 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️).