Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 10:10

Za 3 z matematiky zíokáte méně bodů,. Takže vadí či nevadí? Nikdo zde  na Odpovědích neví, protože vás nebude přijímat do školy.  Jedině vám může odpovědět ředitel školy,.  na kterou se hlásíte.   Záleží na tom,. kolik bude škola brát žáků, jaký budou mít  prospěch na vysvědčení, jak vykonají přijímací  zkoušky., Vše se boduje a sestavuje se pořadník.  Za 3 z matematiky získáte o nwějakýk bod méně,. ,   

 Pro přijetí na školu bylo nutné získat úspěšnost nejméně 60 procent   správně vyřešených  úkolů u přijímacích zkoušek.  Uchazeči budou přijímáni podle celkového počtu dosažených bodů až do naplnění oborů.

Takže nikdo zde  nemůže všdět, ,  jak zvládnete přijímací zkoušky a kolik bodů získátse bodů a umístíote se v opořadnoíku.

Dělejte tedy vše pro to, abyste se dobře připravil  k zkouškám a úspwšně je zkvládl,.

Podívejte se,  jak jedna škola vypočítává body za známky na vysvědčení a za přijímací zkoušky. Je toi podobné io na jiných školách,. Základní předměty zůstávají, ale někde  kromě základních předmětů CJL a MAT, přiodávajoí body í za předmwt, který odpovídá zaměření oboru.

https://www.spse­jecna.cz/priji­maci-rizeni/kriteriaZá

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 10:20

Známka 3 ve čtvrtletí nevadí. Jen pokud se nezlepšíte v pololetí, teak ano, . SŠ,. na niž se hlásíte, vám započítá méně bodů. Zda budete přijata? Nikdo zde  na Odpovědích nemůže předvodat. Jedině vám může odpovědět ředitel školy,  na kterou se hlásíte.   Záleží na tom,. kolik bude škola brát žáků, jaký budou mít  prospěch na vysvědčení, jak vykonají přijímací  zkoušky., Vše se boduje a sestavuje se pořadník.  Za případoui 3 z matematiky získáte o nwjaký bod méně,. ,   

 Pro přijetí na školu bylo nutné získat úspěšnost nejméně 60 procent   správně vyřešených  úkolů u přijímacích zkoušek.  Uchazeči budou přijímáni podle celkového počtu dosažených bodů až do naplnění oboru..

Takže nikdo zde  nemůže vědět, ,  jak zvládnete přijímací zkoušky a kolik bodů získáse bodů a umístíte se v pořadníku.

Dělejte tedy vše pro to, abyste se dobře připravila  k zkouškám a úspěšně je zkvládla.

Podívejte se,  jak jedna škola vypočítává body za známky na vysvědčení a za přijímací zkoušky. Je to podobné i na jiných školách,. Základní předměty zůstávají, ale někde  kromě základních předmětů CJL a MAT, přidávajoí body í za předmět, který odpovídá zaměření oboru.

https://www.spse­jecna.cz/priji­maci-rizeni/kriteriaZá

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 10:25

Známka 3 ve čtvrtletí nevadí. Jen pokud se nezlepšíte v pololetí, tak ano, SŠ, na niž se hlásíte, vám započítá méně bodů. Zda budete přijata? Nikdo zde  na Odpovědích nemůže předvídat., jedině řoíct, nevzdávejte s,! Snad vám může odpovědět ředitel školy,  na kterou se hlásíte.   Záleží na tom,. kolik bude škola brát žáků, jaký budou mít  prospěch na vysvědčení, jak vykonají přijímací  zkoušky., Vše se boduje a sestavuje se pořadník.  Za případoui 3 z matematiky získáte o nějaký bod méně,. ,   

 Pro přijetí na školu bylo nutné získat úspěšnost nejméně 60 procent   správně vyřešených  úkolů u přijímacích zkoušek. Biody zaa vysvědčení a přoíjoímacoí zkoušky se sečtou a sestavoí se pořadnjoík. .  Uchazeči budou přijímáni podle celkového počtu dosažených bodů až do naplnění oboru..

Takže nikdo zde  nemůže vědět,  jak zvládnete přijímací zkoušky a kolik bodů získáse bodů a umístíte se v pořadníku.

Dělejte tedy vše pro to, abyste se dobře připravila  k zkouškám a úspěšně je zvládla.

Pro ionfiormaci se podívejte  jak jedna škola vypočítává body za známky na vysvědčení a za přijímací zkoušky. Je to podobné i na jiných školách,. Základní předměty zůstávají, ale někde  kromě základních předmětů CJL a MAT, přidávají body i za předmět, který odpovídá zaměření oboru.

https://www.spse­jecna.cz/priji­maci-rizeni/kriteriaZá

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.listopad 12:30

Známka 3 ve čtvrtletí nevadí. Jen pokud se nezlepšíte v pololetí, tak ano, SŠ, na niž se hlásíte, vám započítá méně bodů. Zda budete přijata? Nikdo zde  na Odpovědích nemůže předvídat., jedině říct, nevzdávejte se! Snad vám může odpovědět ředitel školy,  na kterou se hlásíte.   Záleží na tom,. kolik bude škola brát žáků, jaký budou mít  prospěch na vysvědčení, jak vykonají přijímací  zkoušky., Vše se boduje a sestavuje se pořadník.  Za případoui 3 z matematiky získáte o nějaký bod méně,. ,   

 Pro přijetí na školu bylo nutné získat úspěšnost nejméně 60 procent   správně vyřešených  úkolů u přijímacích zkoušek. Bidy zaa vysvědčení a příjímací zkoušky se sečtou a sestavoí se pořadník. .  Uchazeči budou přijímáni podle celkového počtu dosažených bodů až do naplnění oboru..

Takže nikdo zde  nemůže vědět,  jak zvládnete přijímací zkoušky a kolik bodů získáte a umístíte se v pořadníku.

Dělejte tedy vše pro to, abyste se dobře připravila  k zkouškám a úspěšně je zvládla.

Pro informaci se podívejte  jak jedna škola vypočítává body za známky na vysvědčení a za přijímací zkoušky. Je to podobné i na jiných školách,. Základní předměty zůstávají, ale někde  kromě základních předmětů CJL a MAT, přidávají body i za předmět, který odpovídá zaměření oboru.

https://www.spse­jecna.cz/priji­maci-rizeni/kriteriaZá