Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.květen 8:29

Ještě horší manipulace než ta slovní lež z masmedií je ta obrazová AI: obrázky se snadno vryjí do paměti i těm, kteří jsou splachovacími vůči prolhaným médiím. Plivat třeba na politika v TV, kterého masmedia mají za úkol denně špinit, až tomu ovce uvěří, a nebudou ho volit, je jedna věc. Jiný level je ale vidět toho politika na vyrobeném obrázku od AI, jak bere pod stolem úplatek! To se ovcím zatraceně dobře vryje do mozku. Zkuste si polechtat nervy na www.whichface­isreal.com , a nebudete mít moc šancí zjistit, který obličej je pravý, a který vyrobila AI. A to je teprve začátek!!! Asi jako v letectví hlučný dvouplošník na nebi.
Čeká nás chaos a destrukce.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.květen 9:12

Ještě horší manipulace než ta slovní lež z masmedií je ta obrazová AI: obrázky se snadno vryjí do paměti i těm, kteří jsou splachovacími vůči prolhaným médiím. Plivat třeba na politika v TV, kterého masmedia mají za úkol denně špinit, až tomu ovce uvěří, a nebudou ho volit, je jedna věc. Jiný level je ale vidět toho politika na vyrobeném obrázku od AI, jak bere pod stolem úplatek! To se lidem zatraceně dobře vryje do mozku. Zkuste si polechtat nervy na www.whichface­isreal.com , a nebudete mít moc šancí zjistit, který obličej je pravý, a který vyrobila AI. A to je teprve začátek!!! Asi jako v letectví hlučný dvouplošník na nebi.
Čeká nás chaos a destrukce.
Pro více informací je tu i web callingbulshit.org , kde autoři Carl Bergstrom a Jevin West představují svou knihu, jak si umět zachovat skepsi v digitálním světě.