Odpověděl/a – 7.květen 16:07
O ztuhnutí se obvykle postará přítomnost másla, jako v každém
nepečeném cukroví.
Jak jinak.
Někdo používá náhražky (nezdravé, jako je Hera apod.). Někdo musí,
z důvodu ABKM použít tuk naprosto bez mléčné bílkoviny včetně
syrovátky.
Máslo je máslo. Je chutné a zdravější, než ty rádoby rostlinné
náhražky (ničící cévy).
V tomto receptu (viz. odkaz), ho mnoho není, mohou být měkčí, ale držet
pohromadě.
Dejte tomu pár hodin v lednici. Někdy nejlépe do druhého dne.
https://www.toprecepty.cz/clanky/3304-zdrave-domaci-muesli-tycinky-se-daji-pripravit-pecene-i-nepecene-jak-na-to/
Odpověděl/a – 7.květen 16:11
O ztuhnutí se obvykle postará přítomnost másla, jako v každém
nepečeném cukroví.
Jak jinak.
Někdo používá náhražky (nezdravé, jako je Hera apod.). Někdo musí,
z důvodu ABKM použít tuk naprosto bez mléčné bílkoviny včetně
syrovátky.
Máslo je máslo. Je chutné a zdravější, než ty rádoby rostlinné
náhražky (ničící cévy).
V tomto receptu (viz. odkaz), ho mnoho není, mohou být měkčí, ale držet
pohromadě.
Dejte tomu pár hodin v lednici. Někdy nejlépe do druhého dne.
https://www.toprecepty.cz/clanky/3304-zdrave-domaci-muesli-tycinky-se-daji-pripravit-pecene-i-nepecene-jak-na-to/
Někdo urychluje proces vložením do mrazáku (krátký čas), vše se tam
ale nehodí vkládat.
Tyčinky přikryjte. Lednice vše vysušuje a potraviny okorávají. Stačí
mikroten, potravinářská folie, krabička.