Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.listopad 13:56

  1. Teorie, víra, … takže je to věc, která stojí vyloženě na faktech.
  2. Laciné filmy a horory
  3. Mohli by, kdyby chtěli. Ona pro ně žádná fyzická hmota není ve skutečnosti hmotná. Prochází přes zdi protože chodí přímo někam, ale samozřejmě můžou projít i střechou, stropem, podlahou. Pointa je v tom, že oni nestojí na podlaze, jsou tam, kde chtějí být a v podstatě se vznášejí. Nemají pevnou půdu pod nohama a ani podlaha pro ně není žádnou hranicí. Fyzická hmota jde mimo ně, stejně jako fyzické zákony toho světa, jako i třeba gravitace.
  4. Teorie, že duchové jsou „jen“ energie, která ani nemá žádnou podobu (jako třeba stín nebo průhledného tělo toho zesnulého).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.listopad 13:59

  1. Teorie, víra, … takže je to věc, která stojí vyloženě na faktech.
  2. Laciné filmy a horory
  3. Mohli by, kdyby chtěli. Ona pro ně žádná fyzická hmota není ve skutečnosti hmotná. Prochází přes zdi protože chodí přímo někam, ale samozřejmě můžou projít i střechou, stropem, podlahou. Pointa je v tom, že oni nestojí na podlaze, jsou tam, kde chtějí být a v podstatě se vznášejí. Nemají pevnou půdu pod nohama a ani podlaha pro ně není žádnou hranicí. Fyzická hmota jde mimo ně, stejně jako fyzické zákony toho světa, jako i třeba gravitace (nemají se jak/kam propadnout – ani sami nejsou hmotní).
  4. Možnost, že duchové jsou „jen“ energie, která ani nemá žádnou podobu (jako třeba stín nebo průhledné tělo toho zesnulého). Opět platí, že podlaha pro ně nic moc neznamená.

V některém domě můžou být z různých důvodů. Ale nemělo by platit, že nemůžou projít podlahou. A nepropadnou, protože na ní ani nestojí.