Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.listopad 11:18

Drtivá většina dnešních lídrů za ochranu klimatu svou aktivitu jen zastírají svou nenávistí vůči kapitalismu. Jsou to převlečení obhájci marxismu, kteří to nechtějí říkat nahlas. Dnešní (levicový) liberalismus není nic jiného než eufemisticky praktikující komunismus, prostřednictvím kterého se chtějí jeho zastánci dostat k moci. Jaká ironie, že tito lidé čerpají výhody kapitalismu, ale nejsou schopni se v něm uplatnit svou leností. Komunismus je systém pro méně cenné, pro lidi, kteří jen nechtějí mít odpovědnost, snažit se něco vytvářet a vozit se po úspěšnějších. Společný jmenovatel pro tyhle rovnostářské ideologie je krach.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.listopad 11:20

Drtivá většina dnešních lídrů za ochranu klimatu svou aktivitu jen zastírají svou nenávistí vůči kapitalismu. Jsou to převlečení obhájci marxismu, kteří to nechtějí říkat nahlas. Dnešní (levicový) liberalismus není nic jiného než eufemisticky praktikující komunismus, prostřednictvím kterého se chtějí jeho zastánci dostat k moci. Jaká ironie, že tito lidé čerpají výhody kapitalismu, ale nejsou schopni se v něm uplatnit svou leností. Komunismus je systém pro méně cenné, pro lidi, kteří jen nechtějí mít odpovědnost, snažit se něco vytvářet a chtějí vozit se po úspěšnějších. Společný jmenovatel pro tyhle rovnostářské ideologie je krach.

Netvrdím, že kapitalismus je nedotknutelný, ale je spravedlivý v mnoha ohledech a lepší systém socio-ekonomické rovině společnost nevymyslela.