Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.listopad 12:37

Osud je již nezvratný, žádná Gréta s tím nepohne.

Když chlapci již na školách vymýšleli a řešili způsoby, jak odporně zbohatnout na přímý úkor druhých a coby úzké skupinky se pak setkávali a bezostyšně se mezi sebou doslova řehtali tomu, jak je snadné druhé ožebračit… to jejich pochopení, že je to „fakt tak jednoduché“ (!!!)… Bože, jak tohle muselo být slastné… A tak nikdo je nezabíjel a oni nakonec došli přesně tam, kam si dojít zbožně přáli! Opakuji, nikdo je nezabíjel, nestál v cestě, měli „nápad“ a to stačilo. Zda jsou či nejsou, byli či nebyli na své konání hrdi, to se láskou a nadějí žijící člověk NIKDY nedoví. Dámy také nejsou bez viny- mnohé stály po boku této „zrůdnosti v plenkách“ a nezatracovaly ji, ba právě naopak.

Má Gréta dostatečný nápad/způsob, který bude pracovat přímo na úkor těchto z popela vzešlých často mamánků a ufňukánků? (Viz „E“.)

Lidstvo přijde na to, co je vyhubilo. Totiž při katastrofickém konfliktu logicky přestane konzumovat. A to je odříkání. A to je cestou k pochopení. Děkuju.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.listopad 12:52

Osud je již nezvratný, žádná Gréta s tím nepohne.

Když chlapci již na školách vymýšleli a řešili způsoby, jak odporně zbohatnout na přímý úkor druhých a coby úzké skupinky se pak setkávali a bezostyšně se mezi sebou doslova řehtali tomu, jak je snadné druhé ožebračit… to jejich pochopení věci, že je to „fakt tak jednoduché“ (!!!) a jejich následné vyložení si problematiky PO SVÉM… Bože, jak tohle muselo být slastné a opojné. A tak samozřejmě nebyl a není způsob je hubit a tak tito chlapci nakonec došli přesně tam, kam si dojít zbožně přáli a není úplně jasné, zda se z nich stali muži, anebo nazvat je muži se už snad ani nehodí. Na každý pád, nikdo je UŽ PŘI ZRODU jejich „způsobů“ nevyhubil, nestál v cestě, měli „nápad“, našli cestu a to stačilo. Tak to je a bude, dokud budeme smýšlet „kapitalisticky“. A zda má Gréta pravdu? Zda jsou či nejsou, byli či nebyli na své konání hrdi, to se láskou a nadějí žijící čestný člověk NIKDY nedoví. Dámy také nejsou bez viny- mnohé stály po boku této „zrůdnosti v plenkách“ a nezatracovaly ji, ba často právě naopak );

Má Gréta dostatečný nápad/způsob, který bude pracovat přímo na úkor těchto často z lejna vzešlých mamánků a ufňukánků? (Viz „E“.)

Lidstvo ve finále přijde na to, co je vyhubilo. Totiž při katastrofickém konfliktu/scénáři logicky první co udělá, tak přestane konzumovat. A to je odříkání. A to je cestou k pochopení. I když pozdnímu. Děkuju.