Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.září 17:49

Něco jako osud asi bude. Je to velmi pravděpodobné. Ale zároveň je i svobodná vůle. Dlouho jsem si myslel, že je buď jedno, nebo druhé, ale jak se vyvýjím v čase, tak jsem toho názoru, že se to vylučovat nemusí. Je také moc důležité zvažovat vliv astrologie potažmo karmy (jelikož zabývat se astrologií bez přijetí karmy je totální ztráta času (?)). Já tomuto věřím a myslím, že život je jedna velká škola. Jaký učební plán v současném životě máme nám napoví právě astrologie. Je ale potřeba znát přesný čas narození na minuty. Kdo to neví (já), tak se musí o tom učebním planu dozvědět jiným způsobem. Nebo improvizovat. Naučit se žít intuitivně.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.září 18:05

Něco jako osud asi bude. Je to velmi pravděpodobné. Ale zároveň je i svobodná vůle. Dlouho jsem si myslel, že je buď jedno, nebo druhé, ale jak se vyvýjím v čase, tak jsem toho názoru, že se to vylučovat nemusí. Pokud by mělo dojít ke střetu, myslím, že osud vyhraje. Například člověk od dětství buduje kariéru profesionálního hokejisty a najednou s zlimi nohy a je to v háji.
Je také moc důležité zvažovat vliv astrologie potažmo karmy (jelikož zabývat se astrologií bez přijetí karmy je totální ztráta času (?)). Já tomuto věřím a myslím, že život je jedna velká škola. Jaký učební plán v současném životě máme nám napoví právě astrologie. Je ale potřeba znát přesný čas narození na minuty. Kdo to neví (já), tak se musí o tom učebním planu dozvědět jiným způsobem. Nebo improvizovat. Naučit se žít intuitivně.