Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.srpen 11:18

Pro výkon makléře mustíe mít zkušenosti, takže výhodnwější je vysoká škola. Ob chodn oíakademie je oddborjná, gymnázium je všeobecné a zamwšřuje se na přípravu ke studiu na VŠ. Takže jste léoe přioravená složit přijímací zkoušky.

Při přiojetí na SŠD se započítajávají známky z 9. a 1. pololetí 9. třídy. Je stanovený počet bodů, tj. 366, , který se nilžuje za horšoí známnku uz určitých předmwtů. a zvyšuje za účast ve významných soutwžích atd.

OPřijoímacío zkoušky majoí centrálnoí zadání, počet bodů pro přijetoí stanoví si škola sama.

áleží na tom, koliok je na školu zájmeců, jakéý mají prosšpch na ZŠ a jak se vedjdou do výše bodů u přijíomacích zkoušek. Hlasvnío je , kolik žáků bude škola přijoímat.

Takže plný počet bodů za vysvwdčení zřejměš nezískáte, taskže je nutné, abyste zvládla perfektně přijímacoí zkoušky z CJL a MAT.

Podíovjete se, jak se započítávají body na jedné škole. Na kažedé škole se to může lišit podle počtu přhlášených a přiojímanýách žáků.

https://www.sos-jh.cz/file/SY2/Bo­dove-hodnoceni-vysledku-ZS-2017.pdf

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.srpen 13:08

Pro výkon makléře mustíe mít zkušenosti, takže výhodnwější je vysoká škola. Obchodní akademie je odborná škola gymnázium je všeobecná školu a zaměřuje se přdevším na přípravu ke studiu na VŠ. Takže jste lépe přioravená složit přijímací zkoušky na VŠ. Ty jsou v rozsahu učiva gymnázia, kde se učí nwškteré předmtys podrobnwji než nas SO3.

Při přijetí na SŠ se započítavají známky z 8. . a 1. pololetí 9. třídy. Je stanovený počet bodů, tj. asdi 366, , který se snižuje za horší známnku z určitých předmwtů. a zvyšuje za účast ve významných soutěžích, třeba olympiádách atd.

Přijoímacío zkoušky mají či budou mít opwšt centrální zadání, počet bodů pro přijetí si stanoví škola sama a připočítává je k těm ze ZŠ.

Záleží na tom, kolik je na školu přiohlášených žáků, jaký mají prospěch na ZŠ a jak se vejdou do stanovené výše bodů u přijímacích zkoušek. Důležilté je i to, , kolik žáků bude škola přijímat.

Takže plný počet bodů za vysvědčení zřejmě nezískáte, takže je nutné, abyste zvládla perfektně přijímacoí zkoušky z CJL a MAT. Jedině tak máte šanci.

Podívejte se, jak se započítávají body na jedné škole. Na každé škole se to může lišit podle počtu ppřihlášených a přijímaných žáků.

https://www.sos-jh.cz/file/SY2/Bo­dove-hodnoceni-vysledku-ZS-2017.pdf

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.srpen 13:13

Pro výkon makléře mustíe mít zkušenosti, takže výhodnější je vysoká škola. Obchodní akademie je odborná škola, gymnázium je všeobecná školu a zaměřuje se především na přípravu ke studiu na VŠ. Takže jste po mturitě lépe připravená složit přijímací zkoušky na VŠ. Ty jsou v rozsahu učiva gymnázia, kde se učí některé předměšty podrobněji než na SOŠ.

Při přijetí na SŠ se započítavají známky z 8. . a 1. pololetí 9. třídy. Je stanovený počet bodů, tj. asi 366, , který se snižuje za horší známku z určitých předmětů. a zvyšuje za účast ve významných soutěžích, třeba olympiádách atd.

Přijoímací zkoušky mají či budou mít opět centrální zadání, počet bodů pro přijetí si stanoví škola sama a připočítává je k těm ze ZŠ.

Záleží na tom, kolik je na školu přihlášených žáků, jaký mají prospěch na ZŠ a jak se vejdou do stanovené výše bodů u přijímacích zkoušek. Důležité je i to, , kolik žáků bude škola přijímat.

Takže plný počet bodů za vysvědčení zřejmě nezískáte, takže je nutné, abyste zvládla perfektně přijímací zkoušky z CJL a MAT a získala co nejvyšší počet bodů. Jedině tak máte šanci.

Podívejte se, jak se započítávají body na jedné škole. Na každé škole se to může lišit podle počtu přihlášených a přijímaných žáků.

https://www.sos-jh.cz/file/SY2/Bo­dove-hodnoceni-vysledku-ZS-2017.pdf