Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.srpen 21:46

Žádný není.

Pokud se znáš, máš se rád takový, jaký jsi a máš rád lidi, tak není problém, abys si někoho našel, a je dokonale nepodstatné, jestli je to na „Meine Liebe komme Ficken“, nebo „ku stolu a do lože“, nebo jak to říct. Najdeš.

Pokud si na něco budeš hrát, něco ze sebe dělat, tak přitáhneš naprosto shodné lidi, i ženské, poněvadž ženská je taky člověk, není to buldozer, nebo sedadlo, to jest, přitáhneš někoho, kdo si bude taky na něco hrát. No, a pak, vzájemně, budete „překvapeni“ z toho, že realita je „presentaci“ vzdálena na hony.

No, a pokud se budeš bát, tak budeš sám, nebo tě sbalí „domina“ (byť to s dominou nemá nic společného, ale nenapadá mne žádné přiléhavější pojmenování), nebo zlatokopka, pokud teda budeš mít co nabídnout.

On ten život není složitý, tedy, ne až tak. 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.srpen 15:16

Žádný není.

Pokud se znáš, máš se rád takový, jaký jsi, a máš rád lidi, tak není problém, aby sis někoho našel, a je dokonale nepodstatné, jestli je to na „Meine Liebe komme Ficken“, nebo „ku stolu a do lože“, nebo jak to říct. Najdeš.

Pokud si na něco budeš hrát, něco ze sebe dělat, tak přitáhneš naprosto shodné lidi, i ženské, poněvadž ženská je taky člověk, není to buldozer nebo sedadlo, to jest, přitáhneš někoho, kdo si bude taky na něco hrát. No, a pak vzájemně budete „překvapeni“ z toho, že realita je „presentaci“ vzdálena na hony.

No, a pokud se budeš bát, tak budeš sám nebo tě sbalí „domina“ (byť to s dominou nemá nic společného, ale nenapadá mne žádné přiléhavější pojmenování) nebo zlatokopka, pokud teda budeš mít co nabídnout.

On ten život není složitý, tedy, ne až tak. 🙂