Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.červenec 22:19

Protože Ďábel možná není zlý sám o sobě ;) Ďábel netrestá… v pekle se každý trestá sám, poháněn svou vlastní vinou.Jeho vlastní výčitky a obrazy činu, které spáchal jsou jeho peklem až do doby… nez pochopí….pro někoho navěky.
A čert by měl pochválit ? Samozdrejme je mu velmi úsměvné jak člověk dokáže byt marnivy, hloupý a jak si ničí život …kvuli špatným hodnotám, které si sám nastavil. Ďábel je mocnost protikladná k Bohu. Obě tyto mocnosti tvoří rovnováhu. A jelikož čerti nejsou z pozemského světa nemohou na ne platit pozemské zákony, tudíž nemohou byt potrestáni, jak tu někdo zmiňoval;) jejich trest je už jen to byt mezi lidmi. Nesnáší nás .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.červenec 22:27

Protože Ďábel možná není zlý sám o sobě , přestože je synonymem zla ;) Ano pokouší , ale nemůže řídit život lidem. To si muže řídit jen kazdy sám. Ďábel netrestá… v pekle se každý trestá sám, poháněn svou vlastní vinou.Jeho vlastní výčitky a obrazy činu, které spáchal jsou jeho peklem až do doby… nez pochopí….pro někoho navěky.
A čert by měl pochválit ? Samozdrejme je mu velmi úsměvné jak člověk dokáže byt marnivy, hloupý a jak si ničí život …kvuli špatným hodnotám, které si sám nastavil.Každý má na výběr. Ďábel je mocnost protikladná k Bohu. A mají mezi sebou svou dohodu. Obě tyto mocnosti tvoří rovnováhu. A jelikož čerti nejsou z pozemského světa nemohou na ne platit pozemské zákony, tudíž nemohou byt potrestáni, jak tu někdo zmiňoval;) jejich trest je už jen to byt mezi lidmi. Nesnáší nás .