Odpověděl/a – 12.červenec 23:10
https://www.fitness007.cz/blog/recept-domaci-proteinova-zmrzlina/
https://aktin.cz/proteinova-zmrzlina-z-arasidoveho-masla
https://fitnessreceptar.cz/domaci-proteinova-zmrzlina-2/
https://www.nejfit.cz/1089-letni-recept-dietni-fitness-proteinova-zmrzlina
https://www.kaloricketabulky.cz/recepty/domaci-proteinova-jahodova-zmrzlina
Odpověděl/a – 12.červenec 23:25
Ono je to téměř prašť, jak bouchni. ;D Z Ukrajiny z dob Kyjevské
Rusi.
„Hlavní rozdíl“ spočívá v přípravě vývaru a užívaného masa.
Hovězí kosti a vepřové maso (ruský), Vepřové kosti a hovězí maso
(ukrajinský). Co kraj/rodina, to odlišný recept. Zřídka používána
klobása (v Srbsku aj.). Někdy jen zeleninový boršč či jen řepný (pro
chudé).
Historie boršče
„Původně se vařil z jedovatého bolševníku„
https://fresh.iprima.cz/novinky/odkud-doopravdy-pochazi-borsc-puvodne-se-varil-z-jedovateho-bolsevniku