Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červenec 22:24

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červenec 22:34

Otázka je nejapná, sugestivní a manipulativní.

Tohle není ani pánský klub, ani kavárna pro bydlenky po přechodu, které už mají vyřešen problém s tím, jak dosáhnout orgasmu, tak své „zkušenosti“ chtějí sdílet. Stejně tak to není zpovědnice, kam by se měl někdo chodit vyzpovídat ze svých, skutečných či imaginárních, objektivních či subjektivních, problémů a očekával, že se mu v ní dostane pochopení a podpory (i když to tady, občas, slouží i k tomuto účelu).

Uniká mi, proto, sedes materie toho, jak je jakkoli relevantní, je-li někdo někomu sympathický, či antipathický, a čím, a už vůbec postrádá immanentní logiku hodnotový soud o tom, jak se zde kdo chová nebo nechová, či vystupuje nebo nevystupuje.

Jde o web typu Questions & Answers, což vyplývá jak z jeho praesentace („odpověď na každou otázku“), tak VOP. Ano, jsou zde uživatelé, kteří primárně pokládají otázky, aniž by na dotazy vůbec nějak více odpovídali, pak jsou zde lidé, kteří pokládají otázky a hojně odpovídají na dotazy, aniž by však jejich odpovědi obvykle obsahovaly immanentní dávku relevantních faktů, koherence, a relevance k tomu, aby jak zadavateli, tak případným dalším uživatelům, jejich odpověď přinesla očekávaný a praesumovaný relevantní efekt. To ale, jaksi, patří ke koloritu a nepředstavuje jakýkoli problém, který by bylo potřeba jakkoli řešit.

Byla-li by otázka položena tak, čí otázky, či odpovědi, jsou nejrelevantnější, prosím, šlo by na ni pregnantně odpovědět. Pokud by byla položena tak, že by její materií byla informace, který uživatel je nejlepším partnerem v diskursu, opět, šlo by na ní relevantně odpovědět.

Je-li však otázka položena takto sugestivně, jejím jediným cílem je vyvolat svár mezi uživateli. Nic víc, nic míň. Jako, konec konců, prakticky všecky posty našeho několikanásobně ctihodného trolla a hatera.