Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 10:21

Potulnoí muzikanti zpívali : My jsme muzikanti, my umjíme hráti, já umjím taky je první sloka, je to úvod k tomu, že začna zpívat, že umí hrát na housle, basu – obměny. Zpěvák, který hraje na basu , pokračuje, jak to s ní je, že ji má schovanou u primnasa. . Takže zřejmě kvůli tomu, aby vynikl rozdíl mezi interprety. 1. část, muzkinati umí hrát, ale ne všichnil na stejný nástroj. Proto zřejmě pokračuje jiná melodie, hra na konkrétní nástroj.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 10:24

Potulní muzikanti zpívali :...... My jsme muzikanti, my ujíme hráti, já um hráti taky..... první sloka, je to úvod k tomu, že hráč na bsu če začn zpívat, že umí hrát basu – obměna hzousle. Zpěvák, který hraje na basu , pokračuje, jak to s n basou je, že ji má schovanou u primnasa. . Takže zřejmě kvůli tomu, aby vynikl rozdíl mezi interprety. 1. část, muzkinati umí hrát, ale ne všichnil na stejný nástroj. Proto zřejmě pokračuje jmuzikant, který , hra na konkrétní nástroj. Od obecníéhzo hranáo se postupuje ke konkrétnoímu nástroji.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.duben 17:05

Potulní čeští muzikanti zpívali :...... My jsme muzikanti, my umíme hráti, jeden pokračuje já umím hráti taky..... první sloka, je konstatování, že všichni umí hrát společně, jednotliví muzikanti umí hrát na konkrétní nástroj , např. , jeden hraje na basu a odpovídá písní, druhý hraje na housle – předvádí jejich zvuk tidli fidli, další na bubínek. Celá kapela umí hrát – první skladba, Další část, muziíkant, který hraje na basu , zpívá, , jak to s basou je, že ji má schovanou u primasa. . Takže zřejmě kvůli tomu, aby vynikl rozdíl mezi uměním jedtnotlivých hráčů, kteří umí hrát j nejen sami, ale i jako celek- součást kapely. 1. část, muzikanti umí hrát, ale ne všichni na stejný nástroj. Proto předvádí muzikant, svůj konkrétní nástroj, který ovládá. Od obecné hry celé kapely, předvádějí někteří hráč svůj nástroj – basu, housličky, bubínek. Tím vynikne jejich hra a upozorní na to, co umí.