Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.duben 20:01

Když se ptáš na nejpopulárnější, tak určitě tito, umělci a podobně, kteří se coby třeba herci a zpěváci proslaví, získají fanoušky a všeobecně to jsou povolání, které si (bohužel) získávají největší oblibu. Říkám bohužel, protože zrovna plno umělců jde za trendy a vedou hýřivý život… a lidi, kteří je vímají jako modly, je poslouchají a napodobují (tam kde není vůdčí osobnost v politice, jako hlava státu, tak si lidé hledají vlastní „vůdce“/vozry, následují je – herce, zpěváky, drogově závislé, klidně i prostitutky, atd).
Nejen v Česku, ale téměř všude.

Normálně by to byli polisicté, hasiči, vojáci (+zdravotníci) a právníci… Ale dnes k nim lidé moc úctu nemají (k lidem ani k těm povoláním).
Ale pokud se bavíme jen o těch povoláních všeobecně (a ne o těch lidech, co je vykonávají), tak stále trošičku možná převažuje policista, voják, lékář i ten právník, což se bere, alespoň ještě trochu jako takové vážené a prestižní profese.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.duben 20:04

Když se ptáš na nejpopulárnější, tak určitě tito. Umělci a podobně – herci, zpšváci – kteří se proslaví, získají fanoušky a všeobecně to jsou povolání, které si (bohužel) získávají největší oblibu, njeevětší zájem. Říkám bohužel, protože zrovna plno umělců jde za nesmyslnými i „degenerativními“ trendy a vedou hýřivý život… a lidi, kteří je vímají jako modly, je poslouchají a napodobují (tam kde není vůdčí osobnost v politice, jako hlava státu, tak si lidé hledají vlastní „vůdce“/vozry, následují je – herce, zpěváky, drogově závislé, klidně i prostitutky, atd).
Nejen v Česku, ale téměř všude.

Normálně by to byli polisicté, hasiči, vojáci (+zdravotníci) a právníci… Ale dnes k nim lidé moc úctu nemají (k lidem ani k těm povoláním – i kdy u těch povolání ještě trochu jo).
Ale pokud se bavíme jen o těch povoláních obecně (a ne o těch lidech, co je vykonávají), tak stále trošičku možná převažuje policista, voják, lékář i ten právník, které se berou, alespoň ještě trochu, jako takové vážené a prestižní profese.