Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 11:34

Neznám vás, natož teprve vašel zájmy, případně oblíbené předměty, které vám vyhovují. Pokud něco se zájmem, a navíc dobrovolně, nikoliv z přionucení, je to pro vás motivace a i těžiké se vám může zdát lehké

I když v 15 letech není snadné se rozhodnout, jpriomyslete si nejdříve sám, který obor má výhody či nevýhody. Někdy hraje roli i to, že je škola v blízkosti a nemusíte byxdle mimo domov. Také se podívejte na stránky vybrané šikloy, kolik otkolik otevírají tříd a jaký je o školu zájem.

Když se roizhodnete, měl byste mít dostatek vůle dokázat sobě, že školu zvládnete, složíte maturitu a pak se definitivně roozhodnete.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 11:49

Neznám Vás, natož Vaše zájmy či předměty, které vám vyhovují. Všechno začíná u vás. Najděte si čas, zaměřte se na své přednosti, schopnosti, vlohy, zájmy, očekávání, ale i svoje nedostatky a slabá místa. Pak to porovnej s požadavky pro studium i povolání. Nezapomeňte na svůj zdravotní stav, který může někdy výběr ovlivnit. maximum. Nejen, že sio musíte ščkolu vybrat, ale může se rozhodnout a vybranou školu chcete zvládnout až k maturitě.

Přemýšlejte o svých studijních výsledcích, jak te k učení, jak si poradíte, když něčemu nerozumíte, zda vás víc baví teore nebo praxe, ,ledejte řešení, co se s tím dá dělat. Všechno je možné změnit, ale jen když to opravdu cjcete a uděláš pro to maximum

Uvšdomte si, že si některý obor musíte vybrat, ale chcete, aby to byl ten, který vás víc zaujme.

I když v 15 letech není snadné se rozhodnout, promxslete si kromě toho, co jsme uvedla výš, který obor má výhody či nevýhody. Někdy hraje roli i to, že je škola v blízkosti a nemusíte bdlet mimo domov. Také se podívejte na stránky vybrané šškoly, kolik otkoli otevírají tříd a jaký je o školu zájem., také se dobře přípravte k přiíjímacícm zkouškám, které jsou prio opřijetí důkležité. Pak vše diskutujte s rodiči. Navštivte dne otevřených dveří, zjistěte si co nejvíc informací o škole.

Když se roizhodnete, měl byste mít dostatek vůle dokázat sobě, že školu zvládnete, složíte maturitu a pak se definitivně roozhodnete.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 11:57

Neznám Vás, natož Vaše zájmy či předměty, které vám vyhovují. Všechno začíná u vás. Najděte si čas, zaměřte se na své přednosti, schopnosti, vlohy, zájmy, očekávání, ale i svoje nedostatky a slabá místa. Pak to porovnejte s požadavky pro studium i povolání. Nezapomeňte na svůj zdravotní stav, který může někdy výběr ovlivnit. Nejen, že si musíte ščkolu vybrat, ale můžete se rozhodnout a dělat vše pro to, abyxste školu zvládl až k maturitě.

Přemýšlejte o svých studijních výsledcích, přiostupujete te k učení, jak si poradíte, když něčemu nerozumíte, zda vás víc baví inebo praktická výuka. Hhledejte řešení, co se s tím dá dělat. Všechno je možné změnit, ale jen když to opravdu chcete a tepro to maximum

Uvědomte si, že si některý obor musíte vybrat, ale chcete, aby to byl ten, který vás víc zaujme.

I když v 15 letech není snadné se rozhodnout, promyslete si kromě toho, co jsem uvedla uvedla výš, který obor má výhody či nevýhody. Někdy hraje roli i to, že je škola v blízkosti a nemusíte bydlet mimo domov. Také se podívejte na stránky vybrané školy, úspěšnost žáků u maturit, případněš přijtí n VŠ, kolik na SŠ otevírají tříd a jaký je o školu zájem., Třaké se dobře přípravte k přiíjímacícm zkouškám, které jsouo opřijetí důkležité. Pak vše diskutujte s rodiči. Navštivte ddne otevřených dveří, zjistěte si co nejvíc informací o škole.

Když se roizhodnete, měl byste mít dostatek vůle dokázat sobě, že školu zvládnete, složíte maturitu a pak se definitivně roozhodnete.