Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.leden 11:01

aagro farma je ´zemědělský podnik, který se zabývá živočišnou i rostinnou výrobou., Takže kravín mlže být součástí farmy, farnmář prodává mléko, i masp. i rosstinné produkty.

Slovo farmář, farma pochází z USA, u nás je to zemědělec, ktrý podle způsobu hospodaření může vprodávat produkty bio či ne bio,.

Kravín je místo, stáj, kde jsou umístěné krávy, hovězío skot. . Stejně jako vepřín slouží pro chov prasat, ovčín . ovcí atd., Tyto objekty mohou být součástí farmy, pokud se farmář nezaměřuje na jeden druh chovu zvířat – např,. jen chovu králíků či slepic = králičí /slepičí farma.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.leden 11:46

aagro farma je ´zemědělský podnik, který se zabývá živočišnou i rostinnou výrobou., Takže kravín mlže být součástí farmy, farmář prodává mléko, i mas. i rosstoinné produkty.

Slovo farmář, farma pochází z USA, u nás je to zemědělec, který podle způsobu hospodaření může prodávat produkty bio či ne bio,.

Kravín je místo, stáj, kde jsou umístěné krávy, hovězí skot. . Stejně jako vepřín slouží pro chov prasat, ovčín ovcí atd., Tyto objekty mohou být součástí farmy, pokud se farmář nezaměřuje na jeden druh chovu zvířat – např,. jen chov králíků či slepic = králičí /slepičí farma.