Obvykle se dělá z hrubé, ale v podstatě je to jedno, vezměte tu, kterou máte doma.
0 Nominace Nahlásit |
Je to opravdu úplně jedno. Drobenku už jsem slyšela v tolika variantách, že to snad ani není možné… já osobně používám hrubou mouku, třtinový cukr a pravé máslo.
Ale dle receptů na netu i všech možných kamarádek jsou možné různé kombinace. Např:
atd atd… nejlíp asi vyzkoušet a pak dělat dle toho co vám bude nejvíce vyhovovat 😉
0
před 5334 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje maminka i babicka vzdy pouzivaly maslo, hladkou mouku a praskovy cukr
0
před 5320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |