Avatar uživatele
Zlatý

Prosím poradíte mi jak dlouho péct kachnu?

Zítra chci udělat k obědu pečenou kačenu, ale už ji peču víc jak tři hodiny a je stále tvrdá.
Poradíte prosím, kde dělám chybu?
Děkuji.
http://img.nadapenny.com/…
Doplňuji:
Furt to peču, pomalu na nízký stupeň a furt je to tvrdý. Na obrázku je vidět víc. Poradíte?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

pokud je ta kachna ještě po babičce tak ti nikdy nezměkne

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Podle toho návodu by už to mělo jít a když ne tak reklamovat
http://www.toprecepty.cz/…


Avatar uživatele
Bronzový

No tak až ji upečeš, teda až změkne, tak se pak ozvi.....


Avatar uživatele
Stříbrný

Zkus si k ní vlézt do trouby a hlídej až bude mněká.


Avatar uživatele
Bronzový

Nejlépe před pečením naporcovat,pokud možno kladivem a pořádně nasolit a pokmínovat.


Avatar uživatele

Mě ta kachna připadá nějak divná. Na místo jablka je tam cibule; nesmrdí při pečení? Onehdá jsem takovou kachnu musel vyhodit z okna jelikož praskla.


Avatar uživatele
Bronzový

A jéje, no dyť ta chudinka je tam úplně na suchu, takže se spíš suší. Musíš ji trochu podlét a určitě bude za chvíli měkoučká a šťavňaťoučká :) No a ta krásná cibulka, to je nejspíš příloha ? Paráda .. Hned bych si dal tady takovou kachničku a jako přílohu zakusovat velké cibule :)


Avatar uživatele
Bronzový

Tak takovou neupečeš do měkka nikdy. :-)


Avatar uživatele
Bronzový

Tak ta fakt asi nezměkne,ale na stůl bych ji klidně podávala.Vypadá úžasně.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

hanulka11

kachynka se peče hodně dlouho a lépe ji péct na nižší stupeň třeba na 150 st. může se péct i 6 hodin hlavně přikrytá aby byla šťavnatá. To není kuře aby byla za 1 1/2 hotová . Tak trpělivost a nevzdávat to.

Avatar uživatele
Zlatý

hanulka11

na tu tvoji kachnu je škoda proudu, dej ji do plynu a kašli na ni -dobrou noc

Avatar uživatele
Bronzový

Radak

Jestli už je vysušená, tak to není dobré. Nicméně bych ji ještě pořádně podlila, přikryla pokličkou a podusila. Pak už jen chviličku bez pokličky osmahnout kůrčičku. Držím palečky!

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.