Avatar uživatele
dust8

Podle jakého receptu děláte nádivku do kuřete?

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, paul1, Kepler před 1266 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Už dlouho peču jen kuřecí čtvrtky nebo stehna. Nádivku jsem dělala podobně, jak je uvedená v receptu.

Ale nepřidávala jsem česnek a místo mléka jsem používala 12%smetanu na vaření. Někdy jsem dodala kuřecí játra. Hodně zelenýchbylinek.

1. odkaz, stejně si můžete pročíst další a inspirovat se.

https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&q=n%C3%A1div­ka+do+ku%C5%99e­te+
¨

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Dřív jsem používal celkem jednoduchou nádivku másla, žloutků, soli, pepře, žemlí , a bílků (sníh ušlehaný z nich se vmíchá až na konec). Teď už nádivku nedělám, protože už podobně jako annas celé kuře nepeču.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Nádivku jen zřídka, pokud už to musí být, tak recept používám univerzální.

  1. Zavolám sourosemetrice „Koupil jsem kuře a chci do něj nádivku.“
  2. Ona na to: „Ježiš to je jednoduchý, musíš blablabla…“ (neposlouchám)
  3. Já: „Ségra, přival, já se s tím patlat nebudu!“
  4. Následují 2 možnosti – buď dorazí a nádivku udělá NEBO mám kuře bez nádivky, no. Jak prosté. ;) :D :D

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
paul1

Manželka dělá z vykosteného kuřete roládu, moc fajn. Různé recepty jsou tady:
https://www.to­precepty.cz/vyh­ledavani.php?hle­dam=N%C3%A1div­ka+do+ku%C5%99e­te&razeni=2
i ten na plněnou roládu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

Nový příspěvek