nová verze mozila firefox
ted se nam nainstalovala nova veze mozili ale ja ji nechci jde to nějak dát pryč, jinak důvod proč ji nechci je, že v minulé verzi když sem zavírala okno s více panely tak se mne to ptalo jestli je chci uložit aby se při spouštění internetu hned nahráli a ted v nové verzi se jen pta jestli chci opravdu zavřít okno (a nic se neukládá) jde alespon jeden z problémů vyřešit?
Doplněna:
to co píše ge0rge a hykam to mám už dávno ale stále se mi nezobrazuje ta otazka a to co píše butani moc nepobíram muzes mi napsat na mail barakulichova@seznam.cz stylem jak pro debi.. díki
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 0
- Následovat
- Nahlásit
- Doplněna před 741 dny
Diskuze: žádný příspěvek
Sdílet:
Nejlepší odpověď

Nabízím návod, jak to zcela jednoduše v té nové verzi zapnout:
1) do adresního řádku napsat "about:config"
2) potvrdit, že budeš opatrná
3) najít řádek začínající "browser.showQuitWarning"
4) dvojklikem na tomto řádku změnit hodnotu z "false" na "true"
5) zavřít všechna okna Firefoxu, otveřít ho znovu, při zavírání okna s více panely by to už mělo být OK
EDIT:
Ta volba, o níž píše Hykam, se v menu objeví až po použití postupu, který jsem popsal. Standardně to tam není.
Doplňuji:
EDIT2:
Hykame, jestli tam tu volbu máš i bez mého postupu, tak ale nemáš novou verzi firefoxu, o které je tu řeč, tj. 4.x.
Zdroj: www.mozilla.cz/zpravicky/firef ox-4-a-na-co-se-uzivatele-cast o-ptaji/
- Udělit odpovědi palec 4
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 742 dny
Další odpovědi:

postup krok za krokem pro Firefox 4.0 nebo novější ...
velmi jednoduše
--------------
Menu
->Nastavení
->Možnosti
->Obecné
->Při startu aplikace Firefox
->Zobrazit okna a panely z minula
-
Udělit odpovědi palec 4
- Nahlásit
- Vložena před 741 dny

vo verzii 4.0.1 už toto varovanie jestvuje tak ako píše Hykam
-
Udělit odpovědi palec 1
Kdo udělil odpovědi palec? ge0rge
- Nahlásit
- Vložena před 742 dny

já když zavřu firefox s více okny, tak je zase potom všechny otevřu - bez nějakých hlášek o ukládání nebo otázek, jestli to opravdu chci...
poprvé se mě to zeptalo, já zaškrtla ano a příště nezobrazovat.. a je to a funguje to :)
btw. mám verzi 4.0.1
doplnění - a po provedené kontrole zjišťuju, že to mám nastavené přesně, jak píše ge0rge :)
-
Udělit odpovědi palec 1
Kdo udělil odpovědi palec? rvrablik
- Nahlásit
- Vložena před 741 dny

Zcela prostě zakaž dotaz (varování).
Klikni na Menu - to je ten nápis Firefox v červeném poli vlevo nahoře. V pravé (modré) části okna najeď na Možnosti. V novém okně opět klikni na Možnosti. Klikni na kartu Panely. V seznamu zruš zaškrtnutí (fajfku) ve čtverečku na řádku Varovat, pokud zavírám okno s více panely. Volbu potvrď tlačítkem OK.
Ve Tvé duši se rozhostí klid a tatam bude i nervozita z dotěrných dotazů a varování.
Přeji zdar.
Ta volba v nové verzi (4.x) skutečně je, není nutno vymýšlet a vytvářet chyméry s adresním řádkem či podobné zběsilosti.
Posledně zavřené panely a okna najdeš v Historii.
- Udělit odpovědi palec 0
- Nahlásit
- Vložena před 742 dny

Jako výchozí stránku mám pro Firefox 4 nastavenu "about:home" (a v nastavení - obecné - po startu "zobrazit mou domovskou stránku").
Pak stačí kdykoliv okno Firefoxu uzavřít křížkem. A při dalším spuštění se velmi rychle načte stránka obsahující:
1) ikonu Firefoxu ("oranžová lištička"
2) vyhledávací pole Google.com
3) ikona "Obnovení oken" (modrobílá, v angličtině "Restore Previos Session")
Kliknutím na modrou ikonu se načtou všechny okna tak, jak byly otevřeny těsně před uzavřením okna Firefoxu...
- Nahlásit
- Vložena před 741 dny

pošli mi na tatrahome@seznam.cz maila, pošlu ti instalačku na mozillu od verze 2.0 výše, kterou budeš chtít.
Firefox 3.6 jsem nepoužíval (pomalej), ale 4.1 je výborná, jsem spokojen.
Jinak mám pocit, že v Historie -> jsou i možnosti s otevřením naposled zavřených panelů i ikon (mám dobrej pocit, je to tam).
- Nahlásit
- Vložena před 741 dny