Citace: „Tuk, který je obsažený v mléce, je lehce stravitelný a pomáhá vstřebávat vitaminy A a D, které se v mléce vyskytují. Mléko je zdrojem vitaminů skupiny B a významným zdrojem vápníku, jehož vstřebávání podporují další látky obsažené v mléce (laktóza, vitamin D, aminokyselina lysin)“.
0
před 827 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3279 | |
annas | 2023 | |
marci1 | 1996 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1777 | |
da ny | 1215 | |
zjentek | 1156 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 945 | |
elkon | 857 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |