Avatar uživatele
Pokročilý

jak naložit ovčí maso DĚKUJI

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nelze jednoznačně odpovědět, záleží co z něho chceš dělat a také na tom, jak je ovce stará. Na pečení převážně nakládám stejně, jak se nakládá maso na svíčkovou, nejméně však cca 3 dny, raději déle. Lze naložit podobně jako na uzení. Pokud je ovce mladá, či odrostlé jehně, a chci dělat nějakou minutku a podobně, lze naložit pouze do oleje a bylinek. Stejně tak je možno využít všechny způsoby nakládání jaké se používají u zvěřiny.
Před chvíli jsem jedl upečené skopové se zeleninou a jako přílohu jsem k tomu měl brambory.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Problémje v tom, že to co se u nás považuje za jehněčí, jinde už je skopové.Rozdílje sakra na talíří znát. A ovčí? Co tím myslíš?

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

elektrikář

My jsme jej nakládali do směsi piva, oleje ,česneku, cibule . soli pepře a mariánky

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 878
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 503
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 445
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.