Avatar uživatele
Kepler

Jak a z jakého masa správně udělat krvavý biftek?

Zatím to nikdy nebylo ono. Zatím jsem se k němu nejvíc přiblížil dneska, když jsem hodně nostřil porcovací nůž…

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, marci1, Jiří Bohumil, aliendrone před 2015 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
aliendrone

Keplere, Keplere… nechceš půjčit felxu? (10000ot/min!!) ;) :D :D

https://clanky­.vareni.cz/pra­vy-hovezi-biftek-jak-na-to/

Já k tomu jen znovu vypíchnu to nejdůležitější – nejlepší je vepřové sádlo (ZDALEKA nejlepší chuť bifteku, kam se hrabou oleje!!!) Nepodceň to pořádné rozpálení sádla a pánve včetně její masy (hliníkovky nic moc – litina je litina). Také to zamření masa je důležité a krájet KOLMO přes vlákna.

To máš z toho chlívaření – pořád jsi duchem někde u ženskejch nestydatejch, pivo, víno a gaučing zanedbáváš – to se pak nediv, že přijde TREST! ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Aliendrone-bezva, hned jsem si stáhl.:-)
Základy jsem sice znal, ale podrobnosti a detaily se mi taky hodí.
Teď ještě sehnat kvalitní svíčkovou (a, pokud možno, za přijatelnou cenu).
Keplere, tak co, dáme si?

před 2014 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek